Avustralya Motosiklet Güvenliği Kampanya Videosu

Avustralya ‘da dün yayınlanan bu video ülkede yayınlanan yol güvenliği videolarının en yenisi. Victoria eyaletinde yükselen motosiklet kazalarını önlemek için hazırlanan kısa video dikkat edilmesi gereken tehlikelere dikkat çeken güçlü mesajlara sahip.

Video'yu izlemek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• shutterstock_12123658.jpg
    shutterstock_12123658.jpg
    16.8 KB · Görüntüleme: 5,266
devamında diğer video larıda izledım gercekten kurallara uymalıyız kıyafetlerımız ve kaskımız başımızdan eksık olmamalı ve her zaman derım 5 dakıka gec gıdelım zaten gıdeceğimiz yere dıger suruculerden erken varıyoruz

Mersin İl Temsilcisi
devamında diğer video larıda izledım gercekten kurallara uymalıyız kıyafetlerımız ve kaskımız başımızdan eksık olmamalı ve her zaman derım 5 dakıka gec gıdelım zaten gıdeceğimiz yere dıger suruculerden erken varıyoruz

:rendeer::cat: doğru, hem de keyfimiz daha uzun sürüyor bu sayede. ev-iş arası arabayla 30 dak, motosikletle 10 kd. :pr: ama ben 20 dk kadar çıkabiliyorum bazen :bounce:

zevkimi neden kısa tutayım ki, değil mi?
hem korumalıklarım da, daha uzun süre sağlıklı kalmamı sağlayacak, sağlıklı olduğum süre de motosiklete binmiş olacağım. yalnız kazalrdan değil, sıcak, soğuk vs iklim şartlarından da koruyorlar...

:wiinkk:

arkadaşlar videoyu izleyemiyorum yardımcı olabilirmisiniz merak ettim

Youtubenin dışında başka bir link yokmu.. veya youtube girmenin kolay yolu ben her serferinde anti sansürü yüklemek zorunda kalıyorum oda ya açıyor ya açmıyor. diğer türlüde direk link açmıyor yardum lütfen...

hep koruma tam koruma , hayatta kalmak bizim sorumluluğumuzda !!! teşekkürler paylaşımınız için

güzel bir uyarı reklamı her motosiklet kullanıcısının başına gelebilecek olası durumlar var video çalışıyor arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:pr:full koruma giyinelim fulleyelim:pr:

Bende izleyemedim videoyu
merakta kaldık,izleyemiyeceğiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------

Arkadaşlar işitme kaybı olupta A2 ehliyeti olan varmı?
Özürlü olupta iki tekerlekli motorsiklet ehliyetine sahip olan var mı?
Bilgisi ve ilgisi olanların yazmalarını istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar