bunun "eğitimsizlik"le alakası olduğunu şöyle düşünebilirim, şahsım adına ifade etmeye çalışayım, mahkemedeki savunmama öfke kontrolü için aldığım desteğin belgelerini ve kullandığım ilaçların da reçetelerini sunacağım. evet, öfke kontrolü için hala eğitim alıyorum. Etkisi olurmu, bilemem.
Adam(!) gelecek bana küfür edecek, bana da değil, ECDADIMA küfür edecek, bende kayıtsız kalacağım öylemi?
Adam bana darp edecek, Tehlikeli durumlarda yardım anonsu çekmem gerektiği bana yazılı olarak tebliğ edilmesine rağmen anons çekmeyeceğim öylemi?
yine şahsım adına ifade etmeye çalışayım, bana tebliğ edilen emri yerine getirdim. sonrasında kontrolden çıkan olayda kişiler karşı tarafa saldırdılar. Burdaki sebep ise takımdaki birinin kötü durumu dahası bütün güvenlikçilere hakaret ve küfür etmiş olması. Burda herkes müşteki, herkes sanık. sanmayın ki "mimar" madur...
ayrıca savcılık makamı, iddia makamıdır. Karar değil.
TCK maddelerini paylaştım. merak ederseniz kime hangi konuda hangi aralıklarda ceza istemi var bakabilirsiniz. istemezseniz ben sizinle paylaşabilirim.
ifade edebildiğime inanıyorum.
Vesselam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
olumlu veya olumsuz tüm gelişmeleri paylaşırım tabi![]()
Sen güvenlik görevlisiysen adam sana küfürde etse, seni darp da etse sen o adama karşılık vermeyeceksin. Normal bir vatandaş karşılık verir ama mesleğin gereği senin vermemen lazım.
Acil anonsunu çekersin, yardıma gelenler adamı tartaklayamaz. Adamın burnunu kırmışınız, bu neyin müdafaası?
Savcının takipsizlik vermesi olayın kapandığı anlamına gelmez, adam bu olayı taşır ve iş mahkeme intikal ederse ki ben olsam ettirirdim hakimin tutumunun çok daha farklı olacağını göreceksin. Senin aldığın sağlık raporlarını görmezden gelebılır çünkü adamın burnu kırık. Sen 4 kişisin adam tek kişi. Bütün bunlar hakime insiyatif kullandırır ve insiyatifinin mimardan yana olacağını düşünüyorum.