eyvallah arkadaşlar. dediğiniz gibi çok şanslıyım, o kadar yolu sizinle sorunsuz paylaşacak birini bulmak gerçekten zordur. ben bu konuda çok şanslıyım sanırım. benim hanım da ilk başta çok tereddüt etmişti, ama yunanistan daki ilk kampımızdan sonra tüm önyargılarından sıyrıldı. çünkü yeşillikler içinde uyanmak insanı gerçekten çok dinlendiriyor ve yeni yerler keşfetme, daha önce görmediğimiz yerlerden geçmek bizi yola çıkmak için sabırsızlandırıyordu. her sabah yola koyulmak için ikimiz de acele ediyorduk. açıkcası zamanımız biraz daha fazla olsa daha iyi olurdu ama bu süre de yeterliydi. olay zaten motosiklet yolculuğu olduğu için bir yerlerde sabit kalmanın bir anlamı yoktu! ama sadece Sicilya ve Roma için 3er günümüz daha olsaydı şikayet etmezdik yani! bu arada yine motoruma laf atılmış! tekrar ediyorum biz o kadar yol geldik ve istanbula döndükten bir hafta sonra bu pazar nereye kaçsak acaba diyorduk, yani motor hiç de yorucu değildi, aksine gayet rahattı. tabii bunlar benim deneyimlerim. bence motorunuz ne olursa olsun eğer içinizde biraz heyecan ve macera ruhu varsa ne yollar sizi korkutur ne de motorunuzun modeli. ben kendi yaşadığım deneyimle şunu söyleyebilirim, yola çıkmadan önceki tüm korkularınız ve endişeleriniz ilk kamp yerinden sonra siliniyor. herkesin tekeri düz bassın arkadaşlar...