Avrupa Turu '09 - 26gün.7ülke.10.300KM.

bende daha yeni okuyorum ve gerçekten muazzam bi gezi olmuş :) bu yaz 3 arkadas bizde böyle bi gezi düşünüyoruz.. 600cc supersport bi motorlar gitsek herhangi bi sorun olur mu acaba

cok güzel bir gezi olmus :thumleft:
nasip olursa bende bir gün düsünüyorum
paylasim icin tesekkürler:cat:

Teşekkürler arkadaşlar. Arada bir bu topiği hortlatmak benim de hoşuma gidiyor. Motorla uzun bir yolculuğa çıkmayalı çok oldu. Bakalım belki bu yaz bi Budapeşte-Prag-Viyana turu olabilir. Para biriktirmeye başladım şimdiden.

valla helal olsun size,ne cesaret be arkadaşım,tek başına bide eşinle beraber o kadar yol tek motorla,bravo sana mehmet kardeş,takdir ettim seni inan ki.10.300km yol ne demek yaa dile kolay,elin garip memleketlerinde hayret etmek içden bile değil sanki şaka gibii.çok,çok güzel bi gezi olmuş imrenmemek elde değil.harikasınız ne diyim başkaa. YOLUNUZ AÇIK OLSUNN.

Hortlatmak istedim okuyunca:)
Çok güzel bir gezi olmuş:) Kamp yerlerindeki havuz sanırm bütün kemik ve kas ağrılarınızı almıştır, ne güzel!:D Yenilenip tekrar yola. :) Zevkle okudum, umarım ben de bir gün yapabilirim:)

Hortlatma demişken bu sene düzenli ( en az 4 -5 kez ) yunanistan ve mümkün olur ise feribot ile 10 günlük kısa bir avrupa turu planlıyorum (z ).
Yunanistan için topik açtık orada katılımda bulunabilirsiniz ..
Bu arada geç olsada tebrik ederim , hayal gibi bir gezi olmuş . Tek üzüldüğüm şey viyana'ya kadar gitmiş iken figmuller'de snitzel + salata yememiş olmanız sırf bunun için bir daha gidin derim :)

mükemmel bir tur insan hayatın da kaç kere böyle birşey yapa bilirki tebrikler bende çok istiyorum bakalım nasip olacakmı ? tekrar tekrar tebrikler sıkkullanılanlara ekledim en az bir ay arayla baştan sona okuyup resimlerenize bakıyorum valla helal olsunn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar