Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu İspanya'da Piste Çıkıyor

Avrupa Şampiyonluğunu son iki yarış kala ilan eden milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, sezonun 7. Ayağında İspanya’da mücadele edecek. Genç sporcumuz Harun Çabuk'da Avrupa Gençler Kupası’nda piste çıkacak.

FIM Avrupa Superstock 600 Şampiyonası’nda bütün dikkatleri üzerine çeken milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, bu hafta sonu İspanya’da piste çıkacak. Sezonun bitimine iki yarış kala İtalya’da Avrupa şampiyonluğunu ilan eden milli sporcumuz, Akyazı’da yaptığı antrenmanda köprücük kemiğini kırmasına rağmen Jerez pistinde (4,423 mt.) podyumu kovalayacak. Kawasaki Pucetti yarış takımının pilotu Razgatlıoğlu, genel klasmanda 141 puanla lider durumda.

jLFfkm.jpg

Superstock600’de sezonun yedinci yarışı Jerez Pisti’nde 18 Eylül Cuma günü serbest antrenmanlarla start alacak. 19 Eylül Cumartesi günü sabah sıralama antrenmanları yapılacak. Aynı gün TSİ 18:50’de 13 turluk (57,499 km.) İspanya yarışı start alacak.

HARUN ÇABUK GENÇLER KUPASI’NDA

Bu sezon Avrupa Gençler Kupası’nda ilk kez yarışan milli sporcumuz Harun Çabuk sezonun yedinci yarışına 20 Eylül Pazar günü Jerez pistinde çıkacak. Kupada 12. sırada yer alan genç sporcumuz, 18 Eylül Cuma günü serbest antrenmanların ardından, 19 Eylül Cumartesi günü sıralama antrenmanları için pistte olacak. İspanya yarışı (10 tur) ise 20 Eylül Pazar günü TSİ 16:05’te başlayacak.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

WBRAfk.jpg

Ekli dosyalar

• FIM-Avrupa-Superstock-600.jpg
    FIM-Avrupa-Superstock-600.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 29,057
Moderatör tarafında düzenlendi:
Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu bilmiyorum ama ben Kenan'ın 1. liğini izledim. Türk bayrağı ile zafer turu da attı. Helal olsun.
Acaba spor haberlerinde kaç saniye verdiler. Türk medyasının motosiklet yarışlarına bu kadar ilgisiz kalması, Kenan ve Toprak gibi dünya çapında sporcularımız olduğu halde çok düşündürücü olsa gerek.

onu bilmiyorum ama ben Kenan'ın 1. liğini izledim. Türk bayrağı ile zafer turu da attı. Helal olsun.
Acaba spor haberlerinde kaç saniye verdiler. Türk medyasının motosiklet yarışlarına bu kadar ilgisiz kalması, Kenan ve Toprak gibi dünya çapında sporcularımız olduğu halde çok düşündürücü olsa gerek.

yok hocam bızım dunya rezılı futbol takımlarımız var onların rezıllıklerını verır spor haberlerı mesela fenerın norvecın mahalle takımına yenılısını konusuruz haftalarca falan ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar