Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

geçmiş olsun abim ellerinden öperim sağlık konusunda yapacağım bişey olursa emret

Super Moderator
Modelin hem 4.5 mm hem de 5.5 mm seçenekleri vardır; isteğe göre birini gönderiyorlardır herhalde.

Aynı modelden ben de var arkadaşım gerçekten kaliteli bi tüfek .yani 7 yıl oldu pas vs tık yok ama gergi yayı illa gevşeme yapıyor ,o da bi Mengene ve yaya bakar . hobi için gayet iyi sportif hafif ben extra olarak fare zararlsı için kullanmıştm zamanında :)

mengene ve yay derken yani bu sıkıntıyı kesin yaparmı öyle mi demek istediniz :D
Aynı modelden ben de var arkadaşım gerçekten kaliteli bi tüfek .yani 7 yıl oldu pas vs tık yok ama gergi yayı illa gevşeme yapıyor ,o da bi Mengene ve yaya bakar . hobi için gayet iyi sportif hafif ben extra olarak fare zararlsı için kullanmıştm zamanında :)

Linkini verdiğin tüfek , tüfek sayılmaz uyduruktan bir tüfek insana zevk vermez , attığını vurmaz , vurduğunu kıramaz :)

Biraz bütçeyi arttırıp , mod 85-90-95- en güzeli mod 99 almak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Geçen yine 200 metrede şişe kiriyoruz :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Buda serbest çalışmamız , o laptop gayet düzgün bir vaziyette idi üzerinde çalıştık biraz :cherry: :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Burda da ben tüfeği konuştururken :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

Bu slow motionsda bana ait :)

Arkadaşlar 2.el yarışma tabancası nereden bulabilirim. Sıfır 6 bin liradan aşağı değil :)
Örnek:

LP10_Compact_g.jpg

Geçen gün konuyu gördüm, konu sayesinde uzun zaman önce aldıgm kenarda kalan torun Magnum k101 4,5 mm yi yay,keçe(plastik uc) değişimi yaptım. Şimdi gayet iyi kondisyona geldi. Kullanmadıgım ses sistemi kutusunu 20 mden delip çıkabiliyor bana göre başarılı :)

x6bzog.jpg

o85254.jpg

snjdpw.jpg

19bm1v.jpg

Son düzenleme:
Çorum İl Temsilcisi
Bundan bir kaç sene önce Hatsan mod125 sniper istiyordum. Sonra gidip Derya Anakon model av tüfeğialdım. hala kullanıyorum. memnunum. Sesi acayip yalnız :)

HERHANGİ HOBİ AMAÇLI , SAVUNMA AMAÇLI VE AV AMAÇLI TÜFEK VE AV TÜFEĞİ VE AV MALZEMELERİ PAZARLAMASI YAPMAKTAYIZ SORU GÖRÜŞ VE ÖNERİLER İÇİN
www.tufekonline.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ...

bende de webley typhoon marka havalı bir silah var tek tek atıyor dane dane bende sizdenmişimde haberim yokmuş:p

Motosikleti
600RR
hatsan mod 33 kullanıyorum dürbünlüydü yere düşünce yamuldu attım dürbünü 5,5 mm ayarsız sanırım biraz ama hedeften şaşmıyor köyde karga kalmadı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar