Adamın zihniyetini tahmin etmek zor olmadı maalesef.
Hocam savcının son görüntülerden haberi-bilgisi var mı ? Eğer var ve buna rağmen bu adam dışarıda ise bir eylem yapmamız şart dikkat çekmek için.
Görüntüyü görmek isteriz, bi yere yükleyip paylaşamaz mısınız? Ayrıca gündem olması için haber kanallarına gönderin, olayı anlatıp videoyu verirseniz yayınlanma ihtimali var
goruntuler elimizde var dememize bile firsat vermedi ki savci...3 defa gittim yanina ucunde de 3 saniye bile konusamadik.. abimin adini soyluyorum bagirip cik disari diyor.. disari cikinca ben arkamdan bagiriyor abin %100 haksiz dava kapandi diye... nasil kapandi diyebiliyor bu kadar kolay mi ya?
kamera kayitlarinda abimin trafik kurallarini ihlal etmedigi serit ihlali yapmadan seridinde ilerledigi de apacik gorunuyor.. kaski ve diger motosiklet gereksinimlerinin hepsine sahip video da da gozukuyor... katilin onun uzerine nasil surdugu nasil carptigi nasil oldurdugu bos motorsiklete captigini bile bile durmayip surukleyip kacmaya calistigi, sonunda mecburiyetten durdugu apacik gorunuyor...
yarin avukat tekrar gidip gorusecek... ayni tutumu sergiler ise olayi artik basina servis etmek gerekecek...