Avcilar E 5 De Trafik Kazasi,bir Agir Yarali..

İçler acısı bir kazaya daha sahne oldum olay tam yanı başımda meydana gelirken o tarafa bakan önümdeki kamyon sürücüsü onun önünde seyreden taksinin yan tarafını biçti,olay avcılara çıkan e 5 de meydana geldi,aşırı hız nedeni ile sebebi bilinmeyen anadol sürücü sagda giden araç ile çarpışınca bariyere girmiş,ve agır yaralı olarak hastaneya kaldırıldı.
geriye ise hurdaya atılacak kadar parçalanmış bir araç kaldı.

Merak etmeyin o anadol çok kolay toplanır.Adama pek birşey olmamış.

Ben o yağları kan gibi gördüm,acayip oldum valla.Neyseki adam fazla kötü değildi.

ya bende kan sandım ürktüm birini ezmiş parcalamıs sandım da neyse kan değilmiş cok şükür

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allahtan adamda hasar çok yok....Anadol çabuk toplanır da anlamadığım bariyerler koruyacağına adamı nasıl yapmış öyle....Allahtan korumuş...

Anadol marka araçların kaportası çok ince ve dayanıksızdır. Hatta kaporta hiç esneme yapmaz...

Böyle bir konumda da sanki bariyerlerin köşesinden çarpmış gibi bir izlenim yaratır!

Anadol marka araçların kaportası çok ince ve dayanıksızdır. Hatta kaporta hiç esneme yapmaz...

Böyle bir konumda da sanki bariyerlerin köşesinden çarpmış gibi bir izlenim yaratır!

İnce ve dayanıksız demek yetmez.Bakalitten yapıldığı için en ufak çarpmada kontaplak gibi kırılıyor.Ayrıca havayastıkları(!)nın her zaman açılmadığı söyleniyor.:queen:
Yaklaşık 10 kişilik bir arkadaş grubu ile bundan 200 YTL'ye bi tanesini alıp Alanya'da 'Kuşyuvası' olarak bilinen uçurumdan atmıştık.

Ama şu da bi gerçek bir çok düşük gelirli ailenin işini gördüğü, ekmeğini kazandığı emektar bir ekmek teknesi hala...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar