Av dönüşü motosikletle inanılmaz kaza!

Av dönüşü motosikletle inanılmaz kaza

Niğde'de avdan dönen dayı ile yeğenin kullandığı iki motosikletin çarpıştığı kazada ateş alan av tüfeği, bir kişinin ölümüne yol açtı.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ahmet Baydoğan (41), oğlu Mustafa Baydoğan ve kayınbiraderi Ahmet Baydoğan ile avlanmaya karar verdi.

Baba Ahmet Baydoğan ve kayınbiraderi Ahmet Baydoğan bir, oğul Mustafa Baydoğan da arkalarında ayrı bir plakasız motosikletle ava çıktı.

Havanın yağışlı ve soğuk olmasından dolayı avdan vazgeçen grup, eve dönüşe geçti.

Mustafa Baydoğan'ın kullandığı motosikletin, arkasında babası bulunan ve dayısı Ahmet Baydoğan'ın kullandığı motosiklete Efendibey Mahallesi Yağmur Sokakta arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, baba Ahmet Baydoğan ile dayı Ahmet Baydoğan düştü.
Bu esnada baba Ahmet Baydoğan'ın omuzunda asılı av tüfeği kazara ateş aldı. Kasığından yaralanan Ahmet Baydoğan, 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra kazada hayatını kaybeden Ahmet Baydoğan'ın oğlu Mustafa
Baydoğan ve kayınbiraderi Ahmet Baydoğan polis tarafından gözaltına alındı.

Polis, 3 av tüfeğine ve bir kuru sıkı tabancaya el koydu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak:A.A.

allah rahmet eylesin.. keşke tüfek dolu bırakılmasaymış.. işte şeytan yine doldurdu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim dedem de sürekli ava gider. Hiç bir zaman tüfeğin dolu geldiğini hatırlamam. ormana girdimi tüfeğini doldurur. çıktımı boşaltır. Allah rahmet eylesin.

beni mrahmetli dedemde avlanırmış kaldırımda yürürken askeri jip altında sürüklenerek vefat etti.......

ava giden avlanırmış..
degişik ölüm bu ne zaman gelecegi belli oolmuyor.
ALLAH rahmet eylesin.

Benımde Av A Merağım Var Ama Yakındakiler Bana Karsı Cıkıyor Bende Sıcak Bakmıyorum.

Başları Sağolsun

ALLAH rahmet eylesin
bendede av merakı var ve hiç bir zaman tüfek dolu iken araca binilmez bu arkadaşlar galiba yolda tavşan falan kalkar umuduyla dolu tüfekle motora binmişler

3 kere gözlem 1 kere önlem, dolu düfekle her yeri açık bi araçla seyhat edilirmi?

motosiklet kullanmak gibi av tüfeği ve ateşli silah taşımanın'da belli kuralları vardır ama yanlış kullandınmı her ikiside adamı öldürür :pr:

hayatını kaybeden arkadaşa allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum..

av olayını kesinlikle tasvip etmediğim için aklıma şöyle bir atasözü geldi. "Ava giden avlanır."

Allah rahmet etsin. Çok çok üzüldüm. Çünkü motosiklet ve av ikiside benim vazgelmez tutkum. Evet belki arkadaşların dediği gibi vade buraya kadarmış. Fakat burada büyük ihmal olan konu silahların dolu olarak bırakılması. Yazık oldu. Gelinen nokta; İnsanlarımızın yaptıkları işler hakkında yeterli bilgi edinmemesi.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin kaza kurşunu...

allaah rahmet eylesin herşeyi bilinçli yapmak lazım o tüfeğin av zamanına kadar boş kalması gerekiyordu yazık:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar