ATV'den düşen turist çocuk öldü

atv600qn8.jpg
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, ailesiyle tatil yapan Polonyalı turist 8 yaşındaki Michal Daniel Bitel, annesinin aşırı hızla kullandığı ATV'den düşerek öldü.

Manavgat'ta ailesiyle birlikte tatilini geçiren Polonyalı kadın turist Justyna Bitel, 8 yaşındaki oğlu Michal Daniel'i de yanına alarak ilçeye 10 kilometre uzaktaki Oymapınar Barajı'na yakın Dikmen Köyü Çayiçi mevkiindeki ormanlık alanda safariye çıktı. ATV diye adlandırılan dört tekerlekli motora, arkasına oğlunu da alarak binen Polonyalı anne, aşırı hız nedeniyle aracı devirdi. Devrilen aracın altında kalan küçük çocuk ağır yaralandı. Manavgat Özel Sevgi Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kendi çocuğunun ölümüne yol açan anne ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Justyna Bitel, gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, küçük turistin cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Hürriyet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanın Yedek Parçası yok Lütfen Dikkatli olalımm:)

Ya 8 yaşındaki çocuk en fazla bir kaç tur gezdirilir hevesini alsın diye:pale:
Kros yapılırmı yaaa:pale: Kros hangi motorla olursa olsun TEK kişilik bir SPORDUR:pale:

Ne desek boş ya

GKN

vay canına
ölümün nerde nasıl yakalıyacağı belli deil...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de hep o devrilme olayından korktum.... Yoksa şimdi atv binicisiydim...

dengesi o kadar bozuk değil yola göre hızı ayarladığınız sürece. bir süre sonra zaten viraj dönerken yavaş girip gaz verince güzel oluyor.
o kadar korkulacak icatlar değil:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bozukluğundan diil...Biz fazla akrobasi yapıp deviririz....O açıdan....

Turistlere biliçsizce rant için kiralanan makineler bir bir can alıyor. Çok kontrolsüz çok.

Eh bu da yurdum insanı vakası. Yabancı da olsa burada Türkler gibi davranmış. Yazık..ATV de 2 kişi+kros+artçı 8 yaşında=........

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Talihsiz bir kaza daha. yukarida da bir arkadasin dedigi gibi 8 yasindaki cocuk en fazla uzerine oturtulur geri indirilir. Alip arkada artci gezdirmek olacak is mi? :salut:

Allah Rahmet Eylesinnn.. Motor Kazaları araba kazaları gibi değil Çok dıkkat edılmesı lazımmmm.... :cyclopsan

türkiyenin havasındamı var suyundamı var anlamadım burada milletin aklı uçuyor ülkesinde olsa o çocuğu birisi arkasında görse çocuğu elinden alır yuvaya verirler sorumsuzluktan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar