attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

ben hersabah geçiyorum kanlıca sahilden son günlerde in cin top oynuyo hiç balık tutan yok sabahları önceden dolu olurdu sanırım biri balıklara sizin gelicenizi söylemiş ortalıkta balık falan kalmamış:p:p:p

keşif için cadıyı gönderdik oraya yanlış büyü yaptı heralde :wiinkk:

doğru ya bende kullanıyorum dimi daldık balıklara onuttuk motoru mangalıda hazırladım bu arada duyrulur :bounce:

ya benim üstümde falan çay sever diye sanki bi yazı var sabah vafurda adama bişe demeden al abi senin çaya ihtiyacın var dedi :queen:

Aman abi hemen söyleseydin ;

Koçum satıcı değil kullanıcıyım ama diye :queen::queen::queen:

Hazırla abi bizde arabayla gelemiyoruz motorumuzla katılacağız yarın hımmmm bak bende olta getiriyorum bu arada Burçin ben yemem ama iyi tutarım dedi hadi bakalım görelim :queen::queen::queen:

abi akşam tek bir susamdan boğuluyordu kız bakıcaz artık ayakkabımı tutar yosun mu :queen:

Aman abi hemen söyleseydin ;

Koçum satıcı değil kullanıcıyım ama diye :queen::queen::queen:

bu arada unutmadan deyim doğum günümde seyyar semaver istiyorum abi :cherry:

Son düzenleme:
birde uyarı yapayım çubuklu iskelesinin otarafa gitmeyin halat var suda çok takılıyo sonra ordaki oltacıları zengin edersiniz:):mrgreen::p

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Polemik yaratan ve polemikten alıntı yapılan mesajlar silinmiştir.Tekrarı halinde forum kurallarında belirtilen yaptırımlar uygulanacaktır!!!
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

balık öncesi kahve keyfinden bir kaç kare :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar