attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Ben balıgı bugun bılıyordum ve gelemedım dıye uzuluyordum. Ama haftayamış ınsallah bende gelırım ama ben balık tutmasını bılmıyorum :mrgreen: Eskıden babamla sabahları gıderdık ama ben yıne bılmem :mrgreen: oltayı atarım ya bırfısının kafaya yada ayagına gelır :queen: Insallah o gun yanınızda olurum ve ogrenırım :cherry:

Ben balıgı bugun bılıyordum ve gelemedım dıye uzuluyordum. Ama haftayamış ınsallah bende gelırım ama ben balık tutmasını bılmıyorum :mrgreen: Eskıden babamla sabahları gıderdık ama ben yıne bılmem :mrgreen: oltayı atarım ya bırfısının kafaya yada ayagına gelır :queen: Insallah o gun yanınızda olurum ve ogrenırım :cherry:

ben vaz gectim gelmiyorum:p

eyvahh kaskı kafamızdan çıkarmıyalım bari ne olur neolmaz :queen:

men geeeldiimm:mrgreen:

hoşgeldinnnn :rendeer:

arasıra diil sık sık bakın abi ya bugun patladım sıkıntıdan bütün topik pazar tatiline çıkmıç kuyucadısı hariç

o nöbetçi cadı çalışıyoduk anca geldik :cherry:
hoşgeldin cem
:[/I]
hoşbulduk cadı can :cherry:
QUOTE=crayzboyone;1441993]Ben balıgı bugun bılıyordum ve gelemedım dıye uzuluyordum. Ama haftayamış ınsallah bende gelırım ama ben balık tutmasını bılmıyorum :mrgreen: Eskıden babamla sabahları gıderdık ama ben yıne bılmem :mrgreen: oltayı atarım ya bırfısının kafaya yada ayagına gelır :queen: Insallah o gun yanınızda olurum ve ogrenırım :cherry:[/QUOTE]

o kadarda bekledim olmuyor selçuk :p
men geeeldiimm:mrgreen:

hoşgeldiinnn :rendeer:
ben vaz gectim gelmiyorum:p

bende bende :queen:
erayı dinliyodum ama onunda yayını bitti :p
bir hafta sonu daha soguk hava şartları yüzünden evde geçti :p

bizim eraymı nerede dinliyodun :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar