attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gülün gülün siz :cherry:

maşallah katılımcı arkadaşlar ne kadar misafirperverler 10'ar 10'ar misafir getiriolar. En son hamam bulşmasında da bi ton misafir gelcekti hesapta:)
alayı tırrıs bunların

GKN

maşallah katılımcı arkadaşlar ne kadar misafirperverler 10'ar 10'ar misafir getiriolar. En son hamam bulşmasında da bi ton misafir gelcekti hesapta:)
alayı tırrıs bunların

yok yok onlar misafir deil..
ben sana açılımını yapim o 10 kişinin,
1 orkinos, 4 kofana, 2 izmarit, 3 sardalya :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
boşalttım saol :cat::cat:

süpürgesi var :cherry:

süpürgemi tuzlu suya sokamıyorum arıza yapıyo :p

Süpürgeyle biraz zor olur yafu :) Profosyonel olta mı yoksa misinalıyla da 1. olabilir miyiz diye ben şeettim de :queen:

yok yahu ne profosyoneli çubugun ucuna bağlıycam misineyi oldu bitti işte :queen:

yürü taby ne işin var milletin arkasına binion artçı olarak :)

dinime küfreden müslüman olsa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
olm kapsama alanımda gez de erkek gör, starbaksın önünden adalara yüzerken balıklara yem olmaya benzemez delikanlılık :cherry:

kanımca Sonunu hiçde iyi Görmüorum :D Kirli Çorapları Dökmielim Unutma Ses kayıtlarını :d starbucks daki :D

olm kapsama alanımda gez de erkek gör, starbaksın önünden adalara yüzerken balıklara yem olmaya benzemez delikanlılık :cherry:

ben körüm sagırım konuşmam :queen:

yok yok onlar misafir deil..
ben sana açılımını yapim o 10 kişinin,
1 orkinos, 4 kofana, 2 izmarit, 3 sardalya :p

canımcım hamamdaki +10 lar ne oluyo peki:queen:

Son düzenleme:

GKN

kanımca Sonunu hiçde iyi Görmüorum :D Kirli Çorapları Dökmielim Unutma Ses kayıtlarını :d starbucks daki :D

olm erkek lazım öle ses kaydı vs. saklamak ortaya koymak için, varsa öle erkek çıkarsın koysun, ben kirli çamaşırlarımı ucu bucağı olmayan deryalarda tuzlu suyla akladım, dikkat et tuzlu su yarası olanın elini yakar:bounce:

canımcım hamamdaki +10 lar ne oluyo peki:queen:

onu sana sormak lazım ben gelmedim hamam a, 10 postamı demek acaba.? 10 posta kese yani.. cerrahi halletmiş o işi diye duydum ama, neys....:cherry:

Son düzenleme:
Heyyytt maşallah kimler var kimlerrr... Gelirsem ödül benimdir yok yere sevinmeyinn:p

olm erkek lazım öle ses kaydı vs. saklamak ortaya koymak için, varsa öle erkek çıkarsın koysun, ben kirli çamaşırlarımı ucu bucağı olmayan deryalarda tuzlu suyla akladım, dikkat et tuzlu su yarası olanın elini yakar:bounce:

onu sana sormak lazım ben gelmedim hamam a, 10 postamı demek acaba.? 10 posta kese yani.. cerrahi halletmiş o işi diye duydum ama, neys....:cherry:

erkeğin hası dersem yetermi sana:queen:

GKN

erkeğin hası dersem yetermi sana:queen:

olsa olsa soğan erkeği olur

sogan.jpg

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar