senin hayallerini merat ettim :queen:
Neredeyse Galata köprüsünden kılıç balığı tutacağını sanacak insan:queen:
hayallerim i emre yazmış ama, bende bu kısmet varken, denizkızu çekerim oltayla, deryada beni balık niyetine ayıklar![]()
maşallah katılımcı arkadaşlar ne kadar misafirperverler 10'ar 10'ar misafir getiriolar. En son hamam bulşmasında da bi ton misafir gelcekti hesapta
alayı tırrıs bunların
bence derya seni kılçıkla beraber yer :queen:
bence derya seni kılçıkla beraber yer :queen:
haydee derya kuzusu bunlarr :queen::queen:
yese gene iyi, oltanın ucuna yem yapıp lüfere atarsa o zaman mıçtık :mrgreen:
DERYA KUZUSU DERYAA :queen:
boşalttım saol :cat::cat:
süpürgesi var :cherry:
Süpürgeyle biraz zor olur yafuProfosyonel olta mı yoksa misinalıyla da 1. olabilir miyiz diye ben şeettim de :queen:
yürü taby ne işin var milletin arkasına binion artçı olarak![]()
Sanqi Light irkek kokusu aLdım![]()
yese gene iyi, oltanın ucuna yem yapıp lüfere atarsa o zaman mıçtık :mrgreen:
DERYA KUZUSU DERYAA :queen:
olm kapsama alanımda gez de erkek gör, starbaksın önünden adalara yüzerken balıklara yem olmaya benzemez delikanlılık :cherry:
olm kapsama alanımda gez de erkek gör, starbaksın önünden adalara yüzerken balıklara yem olmaya benzemez delikanlılık :cherry:
yok yok onlar misafir deil..
ben sana açılımını yapim o 10 kişinin,
1 orkinos, 4 kofana, 2 izmarit, 3 sardalya![]()
kanımca Sonunu hiçde iyi GörmüorumKirli Çorapları Dökmielim Unutma Ses kayıtlarını :d starbucks daki
![]()
canımcım hamamdaki +10 lar ne oluyo peki:queen:
olm erkek lazım öle ses kaydı vs. saklamak ortaya koymak için, varsa öle erkek çıkarsın koysun, ben kirli çamaşırlarımı ucu bucağı olmayan deryalarda tuzlu suyla akladım, dikkat et tuzlu su yarası olanın elini yakar:bounce:
onu sana sormak lazım ben gelmedim hamam a, 10 postamı demek acaba.? 10 posta kese yani.. cerrahi halletmiş o işi diye duydum ama, neys....:cherry:
Heyyytt maşallah kimler var kimlerrr... Gelirsem ödül benimdir yok yere sevinmeyinn![]()
erkeğin hası dersem yetermi sana:queen: