attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

kendi doğum gününe 2 saat geç kalan cadı değilmiydi yaaaa...:queen::queen::queen:

o yine bişeymi cadı arıyor beni saat saat 1 yer ümraniye geliyorum diyor akşam beyoğluna 10.30 da geliyor bakarmısınız :queen::queen::queen:
daga neler neler :wiinkk::rendeer::queen:

o yine bişeymi cadı arıyor beni saat saat 1 yer ümraniye geliyorum diyor akşam beyoğluna 10.30 da geliyor bakarmısınız :queen::queen::queen:

yapıcak bişi yok bi tane cadımız var katlanıcaz. ama onunda kendini bilmesi lazım dimi....:rendeer:

cadı mı hızlı aman diyim duymamış olayım evden kapıya 2.5 saatte cıkıyor istanbulda olsan cadı hakkında fikirlerini değişirsin:queen::wiinkk:

abartma 1 saati aşmadım daha kapıya çıkışta :queen:

Bilmezmiyim anaaammmm :salut:

aman iyiki bi 45 dk bekledin :p

kendi doğum gününe 2 saat geç kalan cadı değilmiydi yaaaa...:queen::queen::queen:

e o dogum günüm olcek okadar :p

Cadının oltasına zargana takıldı sabah sabah av günü de balina çeker bu hızla artık :mrgreen:

sen bakma bunlara deniz kızı ödülünü sırf bana güvenerek attılar ortaya aslında :cherry:

adamı bana karşı koşullandırmayın yaw :queen:

kuaförün eli agırdı napim :p

2,5 saatmi :queen: yuh be
okadar saatte biz burdan elazığa gider döneriz abicim :queen::queen::queen:

kapıya bi çıkabilsem van a da giderim de neyseee :queen:

yapıcak bişi yok bi tane cadımız var katlanıcaz. ama onunda kendini bilmesi lazım dimi....:rendeer:

kendini bilmesi lazım derken başkanım :bounce::p:rendeer:

Son düzenleme:
valla daha çekeceğimiz varmış kuyudan cadı çıktı denizden ne çıkar allah bilir hamam için olan savunma tedbirleri balık topiği içinde geçerlidir...

Son düzenleme:
Bu cadoloz şey balık yarışmasına da geç kalır. tam biz tuttuğumuz balıkları mangala atınca ziyafetin ortasına denk gelir. Kananam seviomuş die de espiriyi patlatır. Erken gelin kardeşim yaa yok öle balık piş ağzıma düş :bounce:

valla daha çekeceğimiz varmış kuyudan cadı çıktı denizden ne çıkar allah bilir hamam için olan savunma tedbirleri balık topiği içinde geçerlidir...

ne çıkarsa bahtına artık :p

Bu cadoloz şey balık yarışmasına da geç kalır. tam biz tuttuğumuz balıkları mangala atınca ziyafetin ortasına denk gelir. Kananam seviomuş die de espiriyi patlatır. Erken gelin kardeşim yaa yok öle balık piş ağzıma düş :bounce:

erkende gelsem geçde gelsem siz tutucaksınız ben yiyicem :p

reco cadıda 45 numara ayak var onda o ayak varken bırak balığı oltayı taşa bile takamayız. geç gelsin o geç gelsin. hatta önce avcılar sahile bi baksın bakalım biz ordamıyız.

reco cadıda 45 numara ayak var onda o ayak varken bırak balığı oltayı taşa bile takamayız. geç gelsin o geç gelsin. hatta önce avcılar sahile bi baksın bakalım biz ordamıyız.

45 numaramı :silent:
35 demek istedin heralde :p
asıl ben gelmezsem hiç bişey tutamazsınız bea :queen:

pazar sabahları genelde o sahil şeridi amatör avcılar tarafından istila edilir.

yer sıkıntımız olabilir:)

zaten bizde öyle yapıcaz şileye giderken haber vericez dönüşte alıcaz onu:queen:[/QUOTE]

Başka çara bırakmıyor değilmi ??
Ne yapıyor abi bu mubarek sahneye çıksa bukadar olur.:p

ne çıkarsa bahtına artık :p

erkende gelsem geçde gelsem siz tutucaksınız ben yiyicem :p

bende öyle diyorum zaten :queen:

anında satarım abi konu yemekse gerisi teferruat:wiinkk::queen:

pazar sabahları genelde o sahil şeridi amatör avcılar tarafından istila edilir.

yer sıkıntımız olabilir:)

usta biz şindi profosyelelmi oluyoruz:rendeer::wiinkk::bounce:

zaten bizde öyle yapıcaz şileye giderken haber vericez dönüşte alıcaz onu:queen:

Ne yapıyor abi bu mubarek sahneye çıksa bukadar olur.:p[/QUOTE]

ne sen sor nede ben söylüyeyim bülent ersoy bile dağa çabuk sahne alıyor:queen:

Son düzenleme:
bende öyle diyorum zaten :queen:

anında satarım abi konu yemekse gerisi teferruat:wiinkk::queen:

usta biz şindi profosyelelmi oluyoruz:rendeer::wiinkk::bounce:

Ne yapıyor abi bu mubarek sahneye çıksa bukadar olur.:p

ne sen sor nede ben söylüyeyim bülent ersoy bile dağa çabuk sahne alıyor:queen:[/QUOTE]

hacı profosyolel nedir yaaaa....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar