Az önce iki tane elemana dümdüz gittim.. Gündüz vakti ellerinde tomar tomar para atmye para yatırıyorlar..Abartısız söylüyorum 16-17 dakika bekledim.. Artık elemanlara bağırdım bu kadar atm meşgul edilmez diye.. Cvp olarak " eee başka yere git ne yapalım " yanıtını aldım.. Artık küfürle karışık biraz daha dümdüz gittim...İkisi de arsız arsız ne olmuş yani diye cvplar veriyordu..Arada denk geliyorum böyle bu atmyi şuursuzca meşgul eden bekleyen insanları umursamayan düşüncesiz insanlar.. Şu atmlere 3 dakika gibi bir süre koyun..Ve tcye göre bu süre bitiminde tekrar işlem yapamasın bir süre veyahut o atmde..
Adap-ı Muaşeret
Bir zamanlar Okullarda Ders olarak veriliyordu. Kesinlikle verilmesi gerekir.
Olabilir belki yüklü miktarda para yatırman gerekebilir velakin Arkana birisi gelmişse , işini parça parça yapacaksın o ATM Senin Babanın malı değil.
Buna Benzer bir Örnek , Akşamları bazen yolumun üzerindeki Fırına uğrayıp ekmek-pide alırım , Fırın özel olarak park edilecek yerleri çarprazlamasına işaretlemiş , gel gelelim , Bizim Adap yoksunu İnsanlarımız ( Dikkat edenleri tenzih ederim ) Öküz gibi yanlamasına park ediyorlar !!
10 defa gitsem en az 6 sında böyle Öküzlerle karşılaşıyorum. Bende diplerine girerek işaretteki gibi onların düz giderek çıkmasını engelleyecek şekilde önlerini kapatıyorum. S...k ..S. k geriye alıp it gibi çıkıyorlar. .
Dün akşam yine aynı , en az 6 arabalık yer var , Bizim Öküz Çızıdan çıkarak yanlamasına park etmiş , ben yaklaşırken arabasına biniyordu . Boş yerler olmasına rağmen onun tamponun dibine kadar girdim. Benim parkettiğimi görünce camı açıp bana seslendi.. Yapım gereği Öküzlerin ne demek istediğini anlayamadığımdan duymadım tabi.. yavaş yavaş fırına girdim.. O an benim gibi düşünen biride gelip arkasını kapatmasınmı... Ohhh dedim Şenlik var.. Kaldı arada.. Ekmeğimi aldım Yavaş yavaş çıktım.. arabama bindim.. sigaramı yaktım.. sinyalimi verdim.. acelem yok yavaş yavaş çıktım.. Yola çıkıncada arkamda kaldı , sol şerit akıyor.. Acelem yok.. pisliğine yavaş yavaş gittim.. Öküz eğitmek zevkli oluyor.
Haa Bir gün dayak yermiyim.. Dayakta yedik Dayakta attık .. sıkıntı yok.
Ayarım bozuluyor.. Camdan çöpünü atana.. Sigara izmaritini atana .. Hayvan gibi yolda tükürene , Götünü başını kaşıyana ayarım bozuluyor sonra ayar tutmuyorum.
Otobanda çekmiş kenarı işiyor.. Be pzvng az ileride Benzinlik var , Milletin Ailesi var Senin gibi sürülerle yaşamıyor. Eğit Eğit bitmiyor.
Geçen yaz , gece vakti arabayı parkettim misafirlikten gelmişiz..apartmana yaklaştım , Apatmanın bitişiği park , baktım biri parkın orada yol kenarı çişini yapıyor.
Eşim Kızım yanımda.. Ben senin şeyini görmeye mecburmuyum ayarım bozuldu tabi.. Dedim Siz gidin Ben geliyorum.
Karanlıkta birşey demeden daldım buna.. Yermisin yemesmisin.. Ağzı ile burnu yer değiştirdi , baktım sarhoşmuş fazla hırpalamadım yere iki seksen uzandı . Bıraktım gittim.
Meğerse Bizim apartmanda oturan biriymiş , nereden bileyim 44 tane daire var.. gerçi bilseydimde döverdim. Ertesiğün herkes onun muhabbetini ediyor , ya falanca abiye apartman girişinde saldırmışlar .. Allah Allah .. buralar pek tekin değil artık !