Atatürk Köşesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atam Izindeyiz...

Bu fotograf daha önce sitemizde yayınlandımı bilmiyorum ama ATAM İZİNDEYİZ...:rendeer::rendeer::rendeer:

atammoto.jpg

kaynak:naci KARAKAL sağol abi :)

ne olursun bu vatanının en büyük savunucularıyız ve atam her zaman izindeyiz....

4 5 kere de verilmiş olabilir neyse hatırlamışken duvar kağıdı yapayım bu fotoyu telime :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
A802BFFD61CF4E23A18CB014238AC718.jpg

Bu resmi bozmadan büyüttürüm dükkana ascam..:rendeer::wiinkk:

113.jpg

ataturk.png

ataturk.jpg

Ataturk.jpg

Son düzenleme:
Bunlar geçen hafta yaptığım Anıtkabir ziyaretimden kendi çektiğim fotoğraflar;

Aslanlı Yol:Aralıklı döşenen taşlar önümüze bakarak yürümemizi sağlıyor ve Ata'ya saygıyı simgeliyor.

Genel görünüm;

Temsili Kabir;

Ulu Önder'in Cumhurbaşkanlığı döneminde kullandığı makam araçları;

Askerlerin nöbet değişimi.Bir hayli görkemli geçen bir tören.

Anıtkabir her Türk'ün mutlaka gezip görmesi gereken bir yer.

Kesinlikle ANITKABİR görülmesi gereken nadir yerlerden

yanarım yanarım da gittigimde hiç foto çekmedim :( aklıma bile gelmedi heyecandan
ama kısmetse bu yaz bi kere daha gidicem

ben çok gittim en güzel tarafı askerlerin nöbet değişimi izlemeden dönmeyin

ben çok gittim en güzel tarafı askerlerin nöbet değişimi izlemeden dönmeyin

aslında evet izlemek gerekir
acaba kaç saatte bir değişim oluyo_?
benim süre kısıtlıydı o yüzden pek kalamadım
ve 1 hafta önce oradan aldıgım ATAMın imzasının oldugu rozeti kaybettim :pale:

Ataturk_by_B4Ds3ct0R.jpg

arkadaşlar ben mayıs başlarında ATAMIZI ziyaret ettim 60 70 fotoğraf çektim isteyen varsa upload edebilirim

54.jpg

Biz Hazırız

Günlerden birgün İtalyan büyükelçisi Ata ile görüşmek ister ve huzura davet edilir. O günün muhtelif ekonomik-siyasi konuları hakkında konuşulduktan sonra büyükelçi: "Ekselans dün Roma ile yaptığım bir görüşmede hükümetimizin Hatay’ı almak istediği kararını size iletmem söylendi." der. Odada bir an sessizlik olur. Ata büyükelçiye bir şeyler daha ikram eder ve iki dakika odadakiler ile başbaşa bırakır. Döndüğünde ayağında çizmeleri, üzerinde Mareşal üniforması ve belinde tabancası vardır. Doğru masasına gider, manyetolu telefondan Mareşal Fevzi Çakmak’ın bağlanmasını ister ve Çakmak’a:"Paşa İtalyan dostlarımız Hatay’a gelmek istiyorlar hazır mıyız?" der. Fevzi Çakmak durumu anlar ve "Biz hazırız Paşam." diye yanıtlar. Ata büyükelçiye döner ve: "Biz hazırmışız, hükümetinize söyleyin isterlerse Hatay’ı gelip alabilirler."

Biz Hazırız

Günlerden birgün İtalyan büyükelçisi Ata ile görüşmek ister ve huzura davet edilir. O günün muhtelif ekonomik-siyasi konuları hakkında konuşulduktan sonra büyükelçi: "Ekselans dün Roma ile yaptığım bir görüşmede hükümetimizin Hatay’ı almak istediği kararını size iletmem söylendi." der. Odada bir an sessizlik olur. Ata büyükelçiye bir şeyler daha ikram eder ve iki dakika odadakiler ile başbaşa bırakır. Döndüğünde ayağında çizmeleri, üzerinde Mareşal üniforması ve belinde tabancası vardır. Doğru masasına gider, manyetolu telefondan Mareşal Fevzi Çakmak’ın bağlanmasını ister ve Çakmak’a:"Paşa İtalyan dostlarımız Hatay’a gelmek istiyorlar hazır mıyız?" der. Fevzi Çakmak durumu anlar ve "Biz hazırız Paşam." diye yanıtlar. Ata büyükelçiye döner ve: "Biz hazırmışız, hükümetinize söyleyin isterlerse Hatay’ı gelip alabilirler."

ATAM sen rahat uyu bir gün olr düşman gelırse bizde hazırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar