Atamıza Bir Mesajda Siz Den

sevgili ulu önder atam bu çoşkuyu bu sevinci bizlere yaşattığın için binlerce kez teşekkürler iyiki başımızda senin gibi bir önder bir cumhuriyet adamı seningibi bir vatan perver bi insan vardı.var ol mekanın cennet olsun NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DEDİRTENE BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

turk-bayragi-511884655379-buyuk.jpg

turk_bayragi_2.gif

www_resimcity_com_turk_bayragi_resi.jpg

Şu an Bilgisayar basında rahatca oturabiliyorsak ; Sokaklarda rahatça dolasabiliyorsak ; Hepsini Ata"mıza ve yüce Türk milletine borcluyuz..

Bu vatan Kolay alınmadı ; Kolay Verilemez ...

ATAM ülke sen öldükten sonra amerikancı, gerici ,işbirlikçilerin eline kaldı.Sen düşmanı ülkeden kovdun onlar ise ikili anlaşmalarla halktan gizliye gizliye tekrar ülkeye soktular düşmanları topraklarımızı sanayimizi halkımızı yabancılara peşkeş çektiler sen dışardakileri temizledin ama içerdekiler kaldı .Koruyamadık atam Astılar Koruyamadık atam Kurşunladılar sokak ortasında ama vazgeçmedik atam bu ülkeyi biz bizden sonraki kuşaklardan emanet aldık.yaşatmak istediğin özgür bağımsız eşit ve adalet dolu bir türkiye için çarpar bu yürek.nice canlar gitti dahada gidecek belki ama vazgeçmeyeceğiz yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek..

bEN BİR öĞRETMENİM ...VE SON 10 GÜNDÜR O KÜÇÜK, MİNİK BEYİNLERE cUMHURİYETİ VE SEVGİLİ ATATÜRKÜMÜ NAKIŞ NAKIŞ İŞLEMENİN HUZURU VE GURURUNU YAŞIYORUM.o MİNİCİK AĞIZLARINDAN CUMHURİYET KELİMESİNİ DUYMAK BANA AP AYRI BİR HAZ VERİYOR...cUMHURİYET ÇOCUKLARINI YETİŞTİRDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM..

bEN BİR öĞRETMENİM ...VE SON 10 GÜNDÜR O KÜÇÜK, MİNİK BEYİNLERE cUMHURİYETİ VE SEVGİLİ ATATÜRKÜMÜ NAKIŞ NAKIŞ İŞLEMENİN HUZURU VE GURURUNU YAŞIYORUM.o MİNİCİK AĞIZLARINDAN CUMHURİYET KELİMESİNİ DUYMAK BANA AP AYRI BİR HAZ VERİYOR...cUMHURİYET ÇOCUKLARINI YETİŞTİRDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM..

sizinle gurur duyuyorum:rendeer:
sizi tebrik ediyorum ÖĞRETMENİM :rendeer:

ne mutlu türküm diyene nice cumhuriyet bayramlarına barış ve huzur içinde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zekası doktor tescilli birisi diyorki :''Biz o savaşı hiç kazanmadık kazananlar belli şu an dışa bağımsız ileri ülkeler biz o savaşı kaybetmişis aynı afganistan gutemala ırak ve benzeri 40 kadar ülkede olduğu gibi kendi yönetimlerini yerleştirip topraklarıda bırakıp gitmişler'' :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar