• Forum Anasayfası • Sık Sorulanlar • Arama • Üye Listesi • Yeniler • Profil • Yeni mesajınız yok • Çıkış [ QUARZ ]
Gelişim Sürücü Kursu
+ Asya Motor AS 150 T1 & AS 150 T & AS 125 T Hakkında
Sayfa Önceki 1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Motosiklet.net Forum Ana Sayfası » Motosiklet Seçimi ve Modeller
Yazar Mesaj
QUARZ
Nereden: İstanbul
Motosikleti: AS150T1
Tarih: 2005-10-26, 08:53:51
--------------------------------------------------------------------------------
kahraman34 demiş ki:
QUARZ yaşadığın şanssızlıklar için gerçekten üzüldüm, ama bence senin şansına problemli motor çıkmış bende aynı motoru kullanıyorum (4000 km'de) ve çok memnunum hiç problem çıkarmadı desem yalan olur ufak tefek sorunları oldu ama dediğim gibi beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor . bu arada kilometre saatindeki problemi garantidenmi halletiler yoksa ekstra ücret talep etilermi.
dostum teşekkürler, sanırım ben biraz pimpirikliyim.. kilometre saatindeki problem çok ilginçtir kendi kendine düzeldi.. ama bu haftasonu servise götüreceğim problemli diye.. bakalım yine çıldırtabileceklermi beni
nurguldemirbay
Motosikleti: asya t1
Tarih: 2005-10-27, 12:21:28
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaslar foruma bayadır ugrayamıyordum dersler yogundu biraz (sakarya tarih) neyse t1 ile 600 kmyi geçtim zaten hergun 45-50 km falan yapıyorum.okul ev arası.dun ilk kez yolda kaldım benzın bitti. benım hatam tabi neyse 1.5 litre pet şiseden benzin koydum calıştı.ben de sol swich sürekli arızalanıyor hep sağ swichle çalıştırıyorum motoru.bazen motor cok sogumussa ki bizim okulun rakımı adapazarının 3 katı fazla,motoru calıştırmak zor oluyor. .arada balatalardan falan ses de geliyor ama valla kaskı takınca hiçbir şey duyulmuyor .sonuçta motordan memnunum ehliyetten motor sınavına girdim 3 hafta sonra açıklanacak açıkcası rodaj donemini tamamlayıp ehliyeti cebe koyup istanbula gitmek istiyorum burdaki arkadaslar hayran motora bir de istanbuldaki arkadaşlara göstereyim bir bogaz havası aldırıyım asyama. :bounce

ardon söyleyemi unutmusum bir depoyla 380 km gidiyor sonra benzin bitiyor ve yolda kalıyorsun
QUARZ
Nereden: İstanbul
Motosikleti: AS150T1
Tarih: 2005-10-27, 13:17:59
arkadaslar bana bilgi ve yardım edin ltf..
dün 2 gündür çalıştırmadığım motorumla şöyle bir turlim moda, barlar sokagı falan yapim dedim.. fakat 20 dk aldı çalıştırmam ve elden çalışmıyor.. acaba aküyü tamamen şarj etmemmi gerekir. serviste beni üçkağıta getirmek için çalışmama nedeninin müşür ve aküden olduğunu falan söylemişlerdi.. aküyü değiştirmemi tavsiye eden varmı..+ bu probleme ek olarak arka stop lambasının altında bağlantı noktasında bir açıklık var.. bunu servise sordugumda cukurlara sert gi,rdiğinizden bu nokta açılır dediler ve enson serviste yerine oturtmuşlardı bu doğruy birşeymi... ??
yakıt deposu olarakta.. tam olarak depoyu anlayamadım kırmızıya gelince 5 lt benzin alıyor motor.. karışık sanırım.. yardımınızı rica ediyorum..
Kartal23
DOSTUM TEŞEKKÜR EDERİM.... AMA BEN CİDDEN KORKUYORUMÖ SERVİSE GİDİP BU SERVİSTEKİ DÖVÜCEM DİYE

..
ÇÜNKÜ HERİFLER İPLEMİYORLAR..

r: