Asya_Motor,
Sevgili arkadaşım, güzel söylemişsinde bu başlığı baştan sona okuduysan, ki bunu yapman lazım genel olarak şikayetleri görebilmen için, şikayetlerin genelde parçadan değil servisten olduğunu görürdün. Benim yazdığım mesajlarda da bulabilirsin. Bana parça yok demiyorlar değiştiriyorlar ama taktıkları parça gene aynı arızayı yapıyo. Buda çözüm değil yani, bu sefer bayii size kuru akü önerebiliyo veya ötmeyen balata yada daha fazla aydınlatan ampul yada japon malı fren müşürü veyahut japon malı kayış hatta motor bloğunun içinde yağ kaçırdığı idda edilen ve bu yüzden motorun performansı düştüğü savından yola çıkılarak ücret mukabili değiştirilen birde conta var ki, bunuda çoğu arkadaş değiştirmiştir. Şimdi parça var derkende elimizi vicdanımıza koyalım ben ASYA MOTOR'un getirmiş olduğu motosikletleri elden geçirip eniyi parçalarla donatarak yeniden motor yapmak için almadım. Ve servislerinizin (eğer gerçekten Asya Motorda çalışan bir yetkili iseniz) her seferinde ucuz etin yahnisi bukadar olur, nekadar ekmek o kadar köfte gibi atasözleri ile gelen müşteriyi bunaltmasını asla kabul edemiyorum. Ben bu motoru kullanan bir vatandaş olarak bu sözler karşısında kendimi aptal gibi hissediyorum. Çünkü bunun firmanın bir ayıbı olması gerekirken bunu firmanın o anki temsilcisi olan servis sizin yüzünüze gülerek söylüyor bu lafları. Bunları söylemekte de herhangi bir sakınca görmüyor. Bu mantalite ancak satışlarınızı bir kerre yapmanızı sağlar çünkü ikinci satışınızı bu kişilere yapamıyacaksınız demektir. En azından ben güvenemiyeceğim için almayacağım. Çünkü gerçekten köfte ve ekmeğin ne oranda olabileceğini firmanın duruşuna bakarak hesaplamak zor oluyor.
Bize sizle bağlantı kurabileceğimiz bir irtibat numarası verebilirseniz çok iyi olur. Böylece biz şikayetlerimizi size aktarırken sizde oturduğunuz yerden servislerinizi kontrol etmiş olursunuz.
Saygılarımla,
:cat:
Kartal23,
Motor biraz alçaldı kardeşim ama buna rağmen iki kişi kullandığımda altı yere vurmadı.
125 YTL ye çiftini aldım. Ayrıca yağmurlu havalarda kullanacaksan ne yap et lastiğini iyi bir marka ile değiştir çünkü orginal leri ıslak zeminde dans ediyor. Canından kıymetli olamayacağı için hemen değiştir derim ben. Ha bu arada değiştirince alacağın lastikte kayacak ama eskisine oranla çok düşük olacak bu. :cat: