wallaaa istanbulda rahat ya...tabii qezdiğin yerlerde mühim...qeçenlerde bi arkadaşım ewine qidiyomuş we qece saat 00:30 sularında iki çocuk arkadaşımın koluna wurmuşlar sopayla seyir halindeyken...maxat durdurup motoru çalmak...tehlikede yok değil...
* Gönderdiğin link tam bnm aradığım link...Sağol...![]()
neden bu şekilde pert bir türkçe kullanmaya çalışırsınız?
yazdığım tanımlama anlaşıldığına göre iletişim için bir ortak nokta bulduk demektir.
evettt... engin tecrübelere dayanarak sorulmuş bir soru dahabu nazi kaskımı denio yoksa klasik kask mı denio her neyseler işte onlar trafik polislerinn gözünde kask mı ? yani ne biliim şehir içinde fln kısa mesafelerde takıldığında polisin bu kask yüzündn durdurma hakkı varmı acaba? bu kask işi başıma çok dert oluo da...
benim anlamadığım konu ise beş satır yazılıyor da neden arada iki üç harf atlanır
son zamanlarda yazılan mesajları okumakta zorlanıyorum
keşke bu eleştiriyi başkası yapsaydı.. ama yine de sölemeden edemicm bakın son zamanlarda bu konuşma tarzını görmeye başladıınıza göre bişeler oluo etrafınızda... kalktı artık o sayınla başlayan cümleler yok artk onlar devir yıkıp geçme devri herkes kafasına göre takılıo olması gerekende bu deilmi arapçayla başladık bakın nerelere geldik söyliceimiz kelimelerin anlamları dışında artık nası görünmesini istediimizide kendimiz seçiorz görünmesini diorm çünkü bu konuşma tarzındaki bikaç harf eksikliği sizin abarttığınız gibi anlam kargaşasına deil sadece görünüm farklılığına yol açıo ...
ewet arkadaşlar acil yardım bekliyorum....As 150 T Kullanıcısıyım ve motorum şuan itibariyle 10.000 km de 1-2 ufak sorun haricinde no problem ama kafama takılan konu Garanti Şartnamesi... Malın bütün parçaları garanti kapsamındadır diyor ama elektrikle ilgili en ufak tamiri karşılamıyorlar bu ne anlama geliyor.Tüketici haklarına başvursam ne elde ederim.İkinci konu ASYA MOTOR iflas etti garantiler kapsam dışı" bir söz dolaşıyor ortalıkta bu doğrumudur doğruysa ne yapmalıyız.... Saygılar...