Arkadaşlar, 2 aylık bir AS 150 T-1 kullanıcısı olarak paylaşmak istediğim şeyler var. 1 Temmuzda motorumu teslim aldım ve 300 bakıma gidene kadar aleti gözlemledim. Bakıma gittiğimde şikayetlerimi sıraladım:
1. Şikayet : Sabah ilk çalıştırmada zor çalışıyor. Jikle (varsa) bir işe yaramıyor. 3 dakika sürekli gaz verilmezse stop ediyor. Cevap : Bu probleme çare bulamadık. çinlilere de söyledik. Şimdilik böyle idare et.
2. Şikayet : Akü şarjı düşüyor. Hatta bir keresinde ayakla çalıştırmak zorunda kaldım. Cevap : Motoru kullanırken farları yakma. Ya da iyi bir akü al tak. :mrgreen:
3. Şikayet : ABS çalışmıyor. Cevap : Abi bunun ABS si araba gibi olmaz.

l: Çalışıyordur sen anlamıyorsun.

r:
4. Sele dikişleri attı. Bunu garantiden değiştirin. Bir ayda sele dağılır mı? Cevap : Garantiye girmez. Yenisini taksak gene atar. İyisimi 25 YTL fark ver sana iyisini takalım. (25 YTL verip iyisini taktırdım).
5. Arka amortisörler çok sert. Ayarlayabilirmisiniz ? Cevap : Yok abi onu öyle kullanacan. Bunda ayar yok. :jocolor:
Bahsettiğim yer Damla Motor Göztepe. Çalışan çocuklar kesinlikle iyi niyetli ama ellerinden gelen bi şey yok. Belki de onlara şikayetleri geçiştirmeleri söylenmiş.
Garanti diyince zaten tüyleri diken diken oluyor. Yağ değiştirmekten başka hiçbir şey yapılmadı. Ha bir de frenlerden ses geliyor dedim, sprey sıktılar bi işe yaramadı. Anladığım kadarıyla frenlerden gelen tıkır tıkır sesler çalışmayan ABS nin çalışan sesi :queen:
Bundan sonra 2 defa ASYA MOTOR Nazillinin web sitesindeki form ile şikayette bulundum. Cevap bile vermediler. Bunun üzerine internetten Haojin Web sitesini buldum ve oradan "
[email protected]" adresini elde ederek yaşadıklarımı ve burdaki partnerlerinin hiç ilgi göstermediğini yazdım. 12 saat içinde aşağıdaki mesaj geldi:
"Dear Metin:
thank you for your letter,there are time tolerrance between China and Turkey so i am late for response to you i am sorry about that.
About your complain ,we are not so clear about your motor problem.Would you mind help us to do something as follows:
a)Would you mind take some photos about problem motorbike .These photos should include 1)whole image of bike 2)engine photo including engine number 3)problem area or problem parts 4)others you think it is need to take photo.
Dear Metin,you know ,Turkey and China is far away from each other,it is difficulty solve your bike problem in time ,we feel sorry about that .But dont worry,after we getting the mentioned information from you ,we will satisfy you very quickly.
We are waiting for your photos and response.
Best regards
edward"
Bu gösteriyor ki Haojin'dekiler ASYA cılar gibi duyarsız değil. Ayrıca bu mesajın üstüne bir de telefon ettiler ve maillerini alıp almadığımı sordular. Yardımcı olmak üzere benden daha fazla detay beklediklerini söylediler. İşte olay bu olmalı. ASYA Motor da böyle olsaydı eminim satışlarını katlarlardı ve kimse de Asya mı alsam Mondial mi diye topik açmazdı :flower:
Şikayeti olan arkadaşlara umarım yol göstermiş oldum. :cat: