Asya Motor Asya Motor Scooter'ları Hakkında

Motora ayırdığınız bütçe 10.000 YTL değilse AS125T iyi bir motor. Bütçeye göre motor. Ne kadar ayırdınız motora onu söylerseniz üzerinde konuşulacak çok şey olur. Yoksa kim istemez bir Burgman almayı... Bütçeniz 1-2 milyarsa o paraya ömürlük motor almayı hayal etmek hayalden öteye gitmez.

:rendeer: Merhaba arkadaşlar!Kartal23,Nurguldemirbay,SuperDude,Kahraman34 çok teşekkür ederim hepinize...Sağolun.Bana bayağı bir fikir verdiniz.İşte motor dostluğu bu!Herkese teşekkürler!:cat:

bu aralar asya sahiplerinden ses seda çıkmıyor,nerelerdesiniz yoksa hepiniz bayram gezmelerinemi gittiniz.

bu havalarda motora binmek bayıgı zor oldukça soğuk dışarısı ama yine de uzak olmayan mesafelerde taşıt olarak motosikleti kullanıyorum.dün t1e bagaj taktırdım.sürekli kaskı yanımda taşıyordum zor oluyordu.dogrusu bagajla birlikte motor daha estetik durdu.bagagı oldukca sıkı şekilde monte ettik çünkü t1lerde bagajda sorun çıkıyormuş umarım öyle birşey olmaz bagajın daha iyi monte olması için arkadaki gri preparatı çıkarttık direk siyah demire monte ettik.bu arada herkezin geçmiş bayramı kutlu olsun

benim t1 bir su koyverdi.bayram sırasında yaklaşık 3-4 gün motora hiç binmedim sonra bir gün motoru çalıştırayım dedim aküde tık yok tamamiyle boşalmış.swichler çalışıyor ama akü neden boşalmış anlamadım acaba suyu mu azaldı arabanın aküsünden güç takliyisi yaptık o zaman akü biraz şarj etti. motor çalıştı sonra 10 dakka akü dolsun diye dolaştım motoru tekrar kapının önünü getirip tekrar çalıştırdım biraz önce tıkır tıkır çalışan başkasıymış gibi akü de yine tık yoktu.bugün servise götürüyorum.ama önce bir araba bulup aküyü sarj etmem lazım

bu paraya bukadar

sevgili millet,

napalım bu paraya böle motor olur :) ....götürüyomu götürüyo...görüntüsüde fena değil...parasına göre değil mi?

bu arada satıcam motoru acil.....isteyen var mı??????? para önemli değil....

bu gün yeni motor aldım yaaa....bu çinliye ne bincem......

aklıma gelmişken söliimm ABS yazıyorya..aslında markası sadece fren sisteminin o bosch fren gibi..abs ilk çıktığında gitmiş biri isim hakkını almış kıllım.... heheh ne adamlar var yaa biz hala binelim selvi boylum al yazmalım asyalarımıza hehehhe

Super Moderator
mertdg' Alıntı:

Senin düşündüğün fiyat nedir, ve biraz da ayrıntısını yazarsan motorun durumunun iyi olur.

söliimm hemen

3000 km dunlop lastik yeni almıştım....egzozst var krom ayıptır sölemedi 150 ytl ye aldım..motorda çizik yok en ufak...arkada çantası var ..elcikler falan var....flaşör var...acaip uğraştım bitti artık al bin.. ben yaptım sefasını sür heheh...

fiyatı sölemeyi unutmuşum

pazarlıksız en son 1800 olur....benim motor için çok çok iyi bir fiyat..bence kaçırmayın...bu arada motor aldığım için satıyorum bunuda söliimm...

Super Moderator
Teşekkür ederim, hiç düşünmemiştim T1 ama aklımın bir köşesinde bulunsun.

mertdg' Alıntı:
sevgili millet,

napalım bu paraya böle motor olur :) ....götürüyomu götürüyo...görüntüsüde fena değil...parasına göre değil mi?

bu gün yeni motor aldım yaaa....bu çinliye ne bincem......

aklıma gelmişken söliimm ABS yazıyorya..aslında markası sadece fren sisteminin o bosch fren gibi..abs ilk çıktığında gitmiş biri isim hakkını almış kıllım.... heheh ne adamlar var yaa biz hala binelim selvi boylum al yazmalım asyalarımıza hehehhe

dostum sen motorunu övüyomusun yosa kötülüyomusun ...."götürüyomu götürüyo...görüntüsüde fena değil...parasına göre değil mi?"---diyosun sonrada "bu çinliye nebincem......" diyosun???

geçen benim motor sorun çıkardı serviste yaptırdım.biraz fazla sorun çıkartıyor ama küçük küçük sorunlar yine de ben motordan memnunum.şu kışı da bir geçsek motora çok az binebiliyorum dondurucu soguk var elidivenin içinde elim donuyor en kötüsüde kaskın camı sürekli buhu yapıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskın içine buğu önleyici sürebilirsin..sprey olarak satılıor..bir cok benzincide bulabilirsin.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar