forrap' Alıntı:
HEMOTO nasıl 1.500 km de fren bitiyor anlamadım...Benim şu an 8.700 km de ve fren falan bittiği yok...Alalı da 6 aydan fazla oldu.Fren yapacağın zaman freni sıkıp gaza basmaya devam etmiyorsundur sanırım:silent: Ne bileyim aksi taktirde o kadar zamanda fren balatalarının bitmesi normal değil,yada bu işte bi bit yeniği var...
Bencede normal degil ama ----motoru alıp alt kata indiriyorlar :farao: sonra elinde 2 tane bitmiş balatayla geliyor

r: amcam... N'diyecen...? ::ranntign ::ranntign ::ranntign
silgimi takıyorsunuz balatamı dedim... dedigim gibi :silent: diicek bişey yok.... anlayış farklııııı... kültür farklııııı.... Yolunacak kazlar piste iniş yaptııı............................
nurguldemirbay' Alıntı:
arkadaşlar bir konuda uyarmak isterim t1in sol yanında bulunan kısa süreli yanıstırmalarda kullandıgımız ayagın tam olarak yattıgına ve motoru tasıdıgına emin olun çünkü ben dün motoru sol ayak üzerinde yatırdım cok kısa süre kapıyı kapatmak için 10-15 saniye sonra güm diye ses benim motor yerde ayak demek tam oturmamış motoru tasımadı.benım gibi acele edeyim derken motora zarar vermeyin allahtan çok ufak tefek bir kaç çizik oluşmuş tek tesellim o ama motoru yerde görünce içim sızladı
merhaba Nurgül,
biz T1 den kuzenimle birlikte 2 tane aldık ve aynı olay bizim başımıza 1 er gün aralıkla geldi... ve motoru bırakıp elimle silkeleyip 3-5 saniye bakıp....
arkamı döndükten 5-6 saniye sonra devrildi....
benim motorumda da dedigin gibi ufak çizikler oldu ama kuzenim okadar şanslı degildi. onun ön siper kaldırıma carptı ve çatladı.... İLGİNÇ bir durum.... oda devirdiginde anlam verememişti bende ne demek istedigini devrilince anladım....

r:

r:

r: nediyelim "geçmiş olsun , ders olsun"