nurgüldemirbay arkadaşım,ve diğer t1 ci arkadaşlar(eskisiyle yeni katılanıyla);işlerin yoğunluğundan yazma imkanı pek olmadı ama ne motoruma binmek ten ne de forumu ziyaret etmekten vazgeçmiş değilim.150 t1 ler hakkında ileri geri yazan arkadaşlara inat bütün kış motoruma bindim ve şu anda 8000 km. de olmasına rağmen,motorum periyodik bakımlar haricinde hiç servis gerektirmedi ve arıza yapmadı,üstelik 4 defa 450 km lik uzun yolculuklar yaptım ve 2 sinde hiç mola vermeden ortalama 100km/h da kullandım t1 imi,6000km bakımında sadece eksozu değiştirdiler(tabiki garantiden).t1 e eleştiri yağdıran arkadaşlar öncelikle at ile eşeği birbirine karıştırmasınlar,2500ytl(şimdi 2.150 oldu) para veripte 10.000 ytl lik bir motor performansı ve konforu beklemesin bu sevgili arkadaşlarımız...Arkadaşlar önümüz yaz yeni motorsiklet almak isteyen arkadaşlar öncelikle almayı düşündüğünüz markanın yeterli servisi varmı ve daha da önemlisi parçaları istediğiniz an da ellerinde varmı çok iyi araştırın yoksa sizde modelinin güzelliğine kanıpta en ufak parça gereksiniminde bütün bir yazı motorsuz geçiren talihsiz arkadaşlarımız arasına katılmayın,aman dikkat.... tüm scooter kullananlara kazasız ve keyifli sürüşler...