Bu motor için Honda Cbr 125 2012. den vazgeçmeye değer mi ? fikirleriniz önemli . normalde bunu almayı düşünüyordum. cep telefonumda satıp CBR alıcam . Cross seviyorum tabiki şuanda 150cc crosum var fakat . Çin malı cross a binmektense . japon malı küçük çaplı sport binmek daha iyidir diye düşünüyorum ? ne dersiniz. CBR için bundan vazgeçmeye değer mi? acil cevap bekliyorum tşekkürleerBirde bu motorun 0-60 veya 0-100 hızlanması kaç saniye ortalama ? perfomansı yani.
Cross başka bir olay sport başka bir olay cross dışında hiç bir motoru sevmem begenmem yani bana sorarsan sen önce cross mu sport mu ona karar ver aslında geçmiş yorumlara aldanma kronik sorunlar hariç hepsinin gerekçesi arazide kullanmaktan oluyor offroad bir motor her araziye dikişindan önce ve sonra kontrol edilmeli varsa sıkıntisi giderilmeli küçükken. Biz amatörce benzin koyup basiyoruz gaza benzin kapagi dişinda bir yeri açmadan kmlerce yol yada arazi yapiyoruz abi makine yani buda bakarsan dosttur sana bakmazsan dost görümlu düşman. Ben motoru hep zor koşullarda hep yuksek viteslerde kullandim bi kerede bayilmadi vitesi yememezlik etmedi. Şunu soyleyeyim hem cross hemde SM modeli kesinlikle uzun yola gelecek motorlar. İki ay önce bariyerlere girdim motor asfalti yardi sadece çizikler vardi oda asfalt surtunmekten sonra motoru kaldirdim hastaneye kendim gittim sicaklamaya neredeyse. Hizlanmasindan kimse şikayetçi değildir bence kirmizi isikta çok hava atmisligim vardır