peki anlatıyorum dostlar

önce karbüratörü motordan ayırıyoruz elimize alıyoruz iyice bir memeleri şamandırayı falan temizliyoruz(pislik şamandıraya dolduğu için şamandra kapatmıyor o yüzden tahliye hortumundan benzin kaçırıyor) memeleri de temizleyince (memeler !

) karbüratörü bir köşeye koyuyoruz sonra benzin deposundan benzin musluğuna ve musluktan karbüratöre giden orjinal siyah hortumları daha kaliteli plastik hortumlarla değiştiriyoruz çünkü hortumlar kalitesiz olduğundan içindeki çapaklar benzinle birlikte karbüratöre gidiyor ve tıkama yapıyor.bu işlemi yaptıktan sonra kaliteli bir benzin filtresi ve karb. takıyoruz daha sonra iyi bir performans için emme ve egzoz subablarının ayarlarını yapıyoruz bu ısınmayı ve fazla benzin yakmasını engeller motor rahat ve performanslı çalışır bu işlemleri yapın yağını eksik etmeyin hiç bişe olmaz olursa ona da bi çözüm buluruz saygılar
10 numara oldu, eline parmaklarına sağlık ama gene yapabileceğimden değil tabi..

))) en azından bikere gözle görüp öğrenmek lazım ki öyle sağlıklı bir temizleme ayar işlemi yapalım karbüratörde
sorsan karbüratör hangisi onu bile bilmiyorum

...ama karbüratör olayını halledersem motorda , sanırım başkada bir sorun kalmayacak...
bugün işten eve gelirken otobanda kaldım... motor sürekli tekliyodu zaten, egsozdan aralarda " pat, pattır" sesler...gaza yükleniyosun bir geri çekim var...sanki arkadan biri motoru geri çekiyo...... sonra pat STOP etti otobanın ortasında.. kenara çektim dakikalarca basıyorum marş almıyo.....motorla kala kaldım.... daha öncede olmuştu 10 dakika sonra çalışmıştı.......bu allahtan fazla sürmedi 5 dakika sonra aldı......
ustaya bunu anlatmıştım daha önce olduğunda... "sübap ayarlarından ayarlarız , yaparız demişti....ama karbüratör demekki pislik topluyo ondan oluyo....yahu piyasada güzel karbüratör yokmu alalım onu takalım..sizinde bildiğiniz...neyse bakıcaz bunada...
saolasın trazma üstad...bunu aşacağız inşallah...hayırlısı bakalaım...