Asya Motor Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Forza 250
Birde 1000 cc lik makinaya binsen senin 19a ya bisiklet dicen :)

1000 cc boru değil tabi motor...

bilgin valla orası ölede işte.. bide bunun parası falan...:pale: ayrıyetten riskide çok..

Dogru soluyorsun ahmet ama Cıdden aklım uctu :) Valla bı Kawasakı En500 Bı CBR600F eve gıdınce nasıl bıncem 150cc ye :)

Artık para bulana kadar bınces yada ıyı bı ıs bulup saglam maas alana kadar ( hehe bu bıraz uzun surebılır ).Geldım bende dun ıste bugun 1 takım vıraj lastıgı tıpınde lastık aldım bıde Jantları Mat siyaha boyattık cok guzel oldu.

Artık para bulana kadar bınces yada ıyı bı ıs bulup saglam maas alana kadar ( hehe bu bıraz uzun surebılır ).Geldım bende dun ıste bugun 1 takım vıraj lastıgı tıpınde lastık aldım bıde Jantları Mat siyaha boyattık cok guzel oldu.

hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım.. bende kaç gündür giremiyordum nete.. bu aralar bi hastalandım yine klima dehşet çarptı bu sefer.. hala toparlıyamadım.. ilaç fayda etmiyor..:queen:

motora gelince valla maşallah süper gidiyo..geçen epey bi işimize yaradı...sultançifliğine gittik geldik abimle.. birde sıcak anlatamam..yol kavruluyor resmen.. osıcakta iki kişi ne yokuşlara dayadım ama tık demedi maşallah.. egzozun faydasınıda açık şekilde gördüm...:queen:
bilgin youtube da gezinirken senin makinanın videosunuda yakaladım güzel çıkmış görüntü ses falan... :cat:

Ahmetim Geçmiş olsun ...
Klimalara dikkat etmek gerekiyor ...
Bizim ofiste de var çok kısmıyorum bende.

Gecmıs olsun Ahmet bende otobusle eve donerken massalah adam 10 saat hıc kapatmadı klımayı bıde ustumede kalın bısı almadım baya usudum ama sukur hasta olmadım.

Cok oldu o vıdeoyu koyalı sagol ahmetcım.

Gecmıs olsun Ahmet bende otobusle eve donerken massalah adam 10 saat hıc kapatmadı klımayı bıde ustumede kalın bısı almadım baya usudum ama sukur hasta olmadım.

Ahmetim Geçmiş olsun ...

Selamlar;

Bu modeli denedim oturma konumu bence çok rahatsız ve göstergeler çok fazla gömülmüş ön tarafın dizaynı hoş ancak arka için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kasa bence ufak kalmış ve tek renk olması bence dezavantaj. Fiyat uygun.

Arkadaslar resimlerinide koyayım dedım buyrun yenı lastık ve Jant gorunumu :wiinkk:

bilgin007hn7.jpg

bilgin009nd2.jpg

Bilgin güzel yakışmış eline sağlık...
ama şu lastikleri bi yakından gösterseydin... nasıl rahatmı..
mesela ben storma bindim.. onunkiler biraz sert dönüşler çok riskli oluyor.. performansı nasıl iyimi... bu arada motor git gide siyaha dönüüyo hadi bakalım..:p

Bir soru

Arkadaşlar siteyi daha dün keşfettim ve hemen hemen 73 sayfanın yarısını okudum ve hemen üye oldum bende bir tane motor almak istiyorum ama iki seçenek arasında kaldım asya 19a mı yoksa mondial 150 zc mi sizce hangisi hada iyidir mondial 1950 asya ise 2100 e bıraktılar bana tabi ruhsat masrafları hariç siz hangisini önerirsizin şimdiden teşekkürler

Birde death arkadaşımızın sattığı kanuni storm var oda çok güzel belki onun motorunuda alabilirim siz bu üç motoru nasıl sıralarsınız almak isteseniz?

Son düzenleme:
tetikçi;750153' Alıntı:
abal geçmiş olsun kardeş.....
eyvallah sağolasın...

Ahmetim Geçmiş olsun ...
valla sağol ismail abi.. ama 2 senedir klimanın altında yatıyordum. evde işte arabada hep kilma vardı dokunmuyordu.. bu sene dokunuverdi.. bi sabah kalktım boğazım kurumuş.. sonra şişiverdi yavaş yavaş.. kaç tane iğne yedim bi kutu antibiyotik hap bitirdim fayda etmedi.. işin aksi yanı bu sene bana ilaçta fayda etmiyor..

Cok oldu o vıdeoyu koyalı sagol ahmetcım.

eyvallah sağolasın bilgin...

Ahmetim Geçmiş olsun ...

sende sağol kardeş ama bu yazılar tanıdık geliyor:cherry: bi yanlışlık oldu heralde..

Selamlar;

Bu modeli denedim oturma konumu bence çok rahatsız ve göstergeler çok fazla gömülmüş ön tarafın dizaynı hoş ancak arka için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kasa bence ufak kalmış ve tek renk olması bence dezavantaj. Fiyat uygun.

üstad sen ne diyorsun yahu bu konular kaç sene önce tartışılmış alan almış... satan satmış.. herkesin bi bütcesi vardır... ona göre beğendiğini alır..bu motorda diğerlerine kıyaslayacak olursak benim gözüme en güzeli bu geldi.. göstergede hiç bi sorun yok senin boyunda problem olabilir...:cat:

Arkadaşlar siteyi daha dün keşfettim ve hemen hemen 73 sayfanın yarısını okudum ve hemen üye oldum bende bir tane motor almak istiyorum ama iki seçenek arasında kaldım asya 19a mı yoksa mondial 150 zc mi sizce hangisi hada iyidir mondial 1950 asya ise 2100 e bıraktılar bana tabi ruhsat masrafları hariç siz hangisini önerirsizin şimdiden teşekkürler

Birde death arkadaşımızın sattığı kanuni storm var oda çok güzel belki onun motorunuda alabilirim siz bu üç motoru nasıl sıralarsınız almak isteseniz?

kardeş içine hangisi sinerse onu al.. bizim motorumuzu biz aldık belki beğenmeyip daha iyilerine geçenler vardır ama.. bize göre gayet güzel ve şekilli bi motor...:cat: bakımını düzgün yapıp fazla hor kullanmadıkça canavar gibi motor..mondialin hiç bi modeli hoşuma gitmiyor..

Son düzenleme:
kardeş içine hangisi sinerse onu al.. bizim motorumuzu biz aldık belki beğenmeyip daha iyilerine geçenler vardır ama.. bize göre gayet güzel ve şekilli bi motor...:cat: bakımını düzgün yapıp fazla hor kullanmadıkça canavar gibi motor..mondialin hiç bi modeli hoşuma gitmiyor..

Ya walla bide mondial 150 zc için aynen böle bi topic var onlarda kendi motorlarından memnunlar karasız kaldım açıkcası aradaki fark onun iki frende disk sizdeki arka fren kampana hangisi daha iyi oluyor?Birde motorun son hızı nedir?teşekkrler

son 120 zaten bu motorlarda hızı fazla düşünme.. sağlamlığa bak... karar senin..sonuçta ikiside çin malı bi motor.. çok fazla bişey bekleyemessin.. ama benim ustamın bana dediği.. servis ustası değil dışarda bi ustaya götürüyorum.. bu motor lar mondiallerden daha sağlam.. aynen böyle diyor.. kendisi yılların honda ustası..

Ahmet en kısa zamanda cekıp gosterırım lastıklerden memnunum baya yumusak zaten frene sert basarsam Cıyak cıyak ötüyo baya yumusak :) Eskısne gore motoru daha fazla yatırabılıyorum sımdılık memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar