tetikçi;750153' Alıntı:
abal geçmiş olsun kardeş.....
eyvallah sağolasın...
Ahmetim Geçmiş olsun ...
Klimalara dikkat etmek gerekiyor ...
Bizim ofiste de var çok kısmıyorum bende.
valla sağol ismail abi.. ama 2 senedir klimanın altında yatıyordum. evde işte arabada hep kilma vardı dokunmuyordu.. bu sene dokunuverdi.. bi sabah kalktım boğazım kurumuş.. sonra şişiverdi yavaş yavaş.. kaç tane iğne yedim bi kutu antibiyotik hap bitirdim fayda etmedi.. işin aksi yanı bu sene bana ilaçta fayda etmiyor..
Gecmıs olsun Ahmet bende otobusle eve donerken massalah adam 10 saat hıc kapatmadı klımayı bıde ustumede kalın bısı almadım baya usudum ama sukur hasta olmadım.
Cok oldu o vıdeoyu koyalı sagol ahmetcım.
eyvallah sağolasın bilgin...
Gecmıs olsun Ahmet bende otobusle eve donerken massalah adam 10 saat hıc kapatmadı klımayı bıde ustumede kalın bısı almadım baya usudum ama sukur hasta olmadım.
Ahmetim Geçmiş olsun ...
Klimalara dikkat etmek gerekiyor ...
Bizim ofiste de var çok kısmıyorum bende.
sende sağol kardeş ama bu yazılar tanıdık geliyor:cherry: bi yanlışlık oldu heralde..
Selamlar;
Bu modeli denedim oturma konumu bence çok rahatsız ve göstergeler çok fazla gömülmüş ön tarafın dizaynı hoş ancak arka için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kasa bence ufak kalmış ve tek renk olması bence dezavantaj. Fiyat uygun.
üstad sen ne diyorsun yahu bu konular kaç sene önce tartışılmış alan almış... satan satmış.. herkesin bi bütcesi vardır... ona göre beğendiğini alır..bu motorda diğerlerine kıyaslayacak olursak benim gözüme en güzeli bu geldi.. göstergede hiç bi sorun yok senin boyunda problem olabilir...:cat:
Arkadaşlar siteyi daha dün keşfettim ve hemen hemen 73 sayfanın yarısını okudum ve hemen üye oldum bende bir tane motor almak istiyorum ama iki seçenek arasında kaldım asya 19a mı yoksa mondial 150 zc mi sizce hangisi hada iyidir mondial 1950 asya ise 2100 e bıraktılar bana tabi ruhsat masrafları hariç siz hangisini önerirsizin şimdiden teşekkürler
Birde death arkadaşımızın sattığı kanuni storm var oda çok güzel belki onun motorunuda alabilirim siz bu üç motoru nasıl sıralarsınız almak isteseniz?
kardeş içine hangisi sinerse onu al.. bizim motorumuzu biz aldık belki beğenmeyip daha iyilerine geçenler vardır ama.. bize göre gayet güzel ve şekilli bi motor...:cat: bakımını düzgün yapıp fazla hor kullanmadıkça canavar gibi motor..mondialin hiç bi modeli hoşuma gitmiyor..