Asya Motor Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bir kaç resim ekledim buyrun bakın...vakit bulunca diğerlerinide eklerim

Kardes hıc yadırgamadım cok ıyı olmus benım hep aklımda ama sana tek eksıgını daha dogrusu yapacagın seyı solıyım arkaya bmw gs motorlarda oldugu gıbı bı camurluk takacaksın bak tekerın tam arkasındakı gıbı yandan ıkı demırle ben yapmayı dusnuyorum
R1200GS.jpg

selam mıllet bende en sonunda kararımı verdım ve Asya Motor AS150T19A almaya kadar verdım bundan sonra yazılarınızı takıp edecegım motor hakkında bılgılerınızı benımle paylasırsanız sevınırım kendınıze iyi bakın tekrar gorusmek uzere

bide motor sadece kırmızı renkmı ve maksımum hızı ınternet sıtesınde 75 yazıodu en fazla kac yaptınız bunlarıda cevaplarsanız sevınırım

selam mıllet bende en sonunda kararımı verdım ve Asya Motor AS150T19A almaya kadar verdım bundan sonra yazılarınızı takıp edecegım motor hakkında bılgılerınızı benımle paylasırsanız sevınırım kendınıze iyi bakın tekrar gorusmek uzere

bide motor sadece kırmızı renkmı ve maksımum hızı ınternet sıtesınde 75 yazıodu en fazla kac yaptınız bunlarıda cevaplarsanız sevınırım

Dostum hayırlı olsun pısman olmazsın

Ben 35 psi lastık basıncı ve tamamen acılmıs motor ıle ( yaklasık 8000 km deyım ) ruzgarısz ve duz asfalt bı yolda tamamen ruzgarlıgın altına yatarak 120 gordum ama normalde ruzgarla falanda 110 goruo ama ben ugrasamam ruzgarla yatma ıle falan dersen 100 garantı 105 bıle olur.

Sen gecmıstekı yanı son 10 sayfaya falan bak bı yada en basatan ama sen al bız senın sorularıa gene yardımcı olurz :cat:

nitrious, teşekkürler...o çAmurluk gilera nexusde var birde...en iyi alternatif bu yönde bir çalışma yapmak ama bu parçayı nerden temin edicez,gitsek gileraya bir dünya para ister,bakalım kendimiz bir şeyler yapacağız artık...

resimlere devam...

abimle benim motor anadolu kavağında....

yeni kuyruk bir poz daha...

t19 ve martian...eski t19a kullanıcısı dostumun yeni motoru..

ön çamurluğu arkaya takıp bir deneme çekimi yaptık:)

Son düzenleme:
ABİİİ SÜPER OLMUŞ YAAAAA! Bak bu çamurluğu çıkarma işini bizim motorda sevmedim ben ama,o ön çamurluk oraya oturunca çok fena bişey olmuş be abiiii :queen: MOTOR ÇILDIRMIŞ YAAA! Bu muhakkak yapılmalı arkadaşlar,nereye nasıl bağlanır bilemiyorum ama AE86LEVIN buraya kadar uğraştıysan,devamını da beklerim ben arkadaş :mrgreen: Ama bi iki ayrıntı var kafamı kurcalayan.Öncelikle bizim ön lastikle arka eşitmi acaba,dolayısıyla ön çamurluk problemsiz oturuyomu yerine.Ayrıca onu sabitleyecek uygun yerler varmı acaba? Ha bide plakayı daha uygun bükmeden filan nası koyarız acaba oraya?Küçültmekmi lazım acaba biraz?
Buarada ben de bugün çelik satan biyere sordum,en rahat sirkecide bulursun dedi. Ya bu 15ytl acaba tekinin fiyatımıymış (kesin öyledir ya,tekini naapcaksam! Şuna adam gibi 30ytl demeye dilleri varmıyo heralde,pazardada yazar ya <yarım kilo 2lira> filan diye,ula yazsanıza şuna kilosu kaçaysa adam gibi :queen:

AE86LEVIN
ön çamurluğu arkaya oturtunca gerçekten yakışmış bunu yapmak lazım kesinlikle evet:queen: :cat: ha bu arada ben sınav giriş belgemide aldım sizde aldınızmı?
evoooooo hoşgeldin..motoru aldığına pişman olmazsın ben düzde rahat 110 gördüm motor dahada gidiyordu fakat yol bitiyor rüzgar müzgar o yolda her zaman 110 a rahat çıkıyo ve yol bitiyo bitmese 120 çıkar rampa aşağı motorun açılmışsa 125 falan yapar..iki kişi e-5 de 105 yaptım üstelik asfaltta tırtıklı..bu motorlarda asfalt çok fark ediyo ama rampa yukarı İKİ KİŞİ benim motor 60 a kadar düşüyo..iki kişi çok rahat bi yol tutuşu var tek kişi hızlıyken yol bozuk olursa biraz uçma pozisyonlarına giriyorsun hız konusunda sıkıntın olmasın frenler çok sağlam bi şüphen olmasın..benim bu ilk motorum burdaki bir çok arkadaş gibi vede gayet memnunuz burda senide motorunla beraber görmek istiyoruz hadi hayırlısı:cat:

abal bana actıgım konuda bu motoru sen önerdin daha almadım ama kararım asya motor yönünde önerın ıcın tesekkur edıyorum en kısa zamanda alacagım motorla bırlıkte resmımı koyarım tekrar tesekkurler kendine iyi bak

bişey daha sormak ıstıyorum su anda bu konuda 8 sayfadayım arkadasların benzın konusunda bıraz sıkıntıları olmus galıba bazıları 120 km gıtmıs hattta servıste bırıne 80 km gıtmedıgıne dua et falan demısler neden bu kadar cok yakıo bunuda söylersenız sevınırım

BESTAPO tek fiyatı 15,çifti 30 lira......ben capitolün ordaki servise sordum,adam ilgilendi depoyu aradı fiyatları aldı felan,kapora bırak getirelim dedi..bu arada adamla diyalok kurarken çelik motorum var felan dedim:)asya kullanıcısıyım demedim....

çamurluk mevzusu fena değil ama biraz uğraşmak lazım nerye oturacak,nasıl monte edilecek .....bakalım kararımı henüz vermedim.....belki nexus tarzı bişey yaparım...

ABAL bende aldım sınav giriş belgemi,cüzdanda duruyor polis çevirirse gösteririm onu:) ;memur bey iki ay sonra alıyorum ehliyetimi...tabi yerse:)

evooooo otomatik vites motorların hepsi yakıyo bakma onlara biz alırkende aynı hikayeyi diyorlardı ben aldım hiçde fazla yaktığını görmesim sonuçta minübüs parasından ucuza geliyo ben minübüsle 1-1,5 saatte geliyordum eve şimdi en fazla 15 dk... dikkatli temiz vede bakımlı kullanırsan hiç bir sorun yaşamazsın vitesli 125lik motorlara göre belki çok yakabilir oda normaldir 150 cc vede otomatik vites..arabadada otomatik vites su gibi benzin içiyo..:cat:
bu arada nerden katılıyorsun onuda belirtirsen bizde seviniriz yeni bir 19a cımızla tanışmak memnun eder bizi..

Son düzenleme:
Arkadaslar benıım arkadas asyada 200 luk cross a aynı bu sekılde camurlugu soktu arkaya dedıgımız gıbı gılera yada bmw tarzı el yapımı camurluk yaptı ve super oldu bende o sekılde yapmayı dusunuyorum yakında yaparım ılk once arka camurlugu bı sokmeden once o parcayı yapıcam bakalım su iş gucten bı fırsat bulayım ama benım fıkrımı sorarsanız ben o kaporta tarzı camurluk olayını sevmedım klasık motorlar gıbı oldu chooperlar gıbı cok klasık kactı gıbı geldı bana ama zevk meselesı ama ben yapmam gıbı gelıo bıde onu oraya oturmak cok zor nasıl olcak vıda yerı bulamayz ona en ıyısı tabı yıne bana gore benım sundugum alternatıf karar meclısın :) bu arada bızım servıstekı usta ıle burdakı celık motor ustası arkadasmıs benım ıcın alacak ordan onlardan benden haber beklıyodu ama madem celık motorum var deyınce verıyolar gerısı onemlı degıl :)

OOo ılk basta bende yakmasından cok cektım rodaj zamanı ve ılk 1500 km cıvarı sonra ayar cektırdım karburatore falan fılan sımdı 5 lıtre ıle 165 km rahat gıdıyorum ve depo bıtmemıs oluyo ben bıter dıye korkup alıyorum hee sehır ıcınde cok serı kullanırsan yakıyo bıraz ama abartıolcak bısı yok ne o 80 km yok daha neler

He bu arada celık motorda bence hıc fena degıl goruntu olarak ama bence o ondekı cam cok buyuk bıraz ufak ve sıyah olsaymıs cok daha kral olurmus ama motor guzel Allah nazardan saklasın :)

Son düzenleme:
evet nitrious dediğin gibide olur fakat böle çıplak durmaktansa ön çamurlukta yakışmış yani :) farklı bir görünüm..benimde şu alarm bi gelse taktırıcam sonra bir iki şekil yapmaya çalışıcam.. kafamda bir kaç fikir gelişti..

ben izmirden katılıyorum aranıza dedıgın gıbı otobus ,dolmus parasından ucuza gelıyor ben 1 km kuzenın yanına gıdıyorum fazla yuruyemıyorum sag ayakta problem oldugu ıcın oraya gıdıp gelmem 1.5 ytl gıdıs gelıs bide öğrencı basıyorum tam olsa 2.5 ytl battım :) motoru alınca artık 25 kurusa halledecem dolasmayı :)

Abı bu kadar modıfıyenın ıcınde eh artık bı kac fıkır gelıssın abalcım hehehe saka saka :) standart motora hayır yasasın modıfıyeeeee :)

yok yahu o kadar ahım şahım değil bu kadar modifiye üstadlarımız varken burda bil hassa nitrious :) valla nitrious motorun git gide değişiyo yakında bi motor üretiriz biz..:),

şekil olarak bişey yapmadım henüz yaptığımda tabiki koyarım..ama özellik olarak bir iki modifie ettik birde patlayan lambalarım var hemde özel yer bil açtırdım farın içine:) kornayı değiştim 4 lü taktırdım bi alar sipariş ettim kullanılmış çıktı şimdi başka bi yerden sipariş ettim onu bekliyorum :)

Son düzenleme:
Degısıyo evet dedıgım gıbı bunlar Honda degıl korkmadan yapın begenmezsenın en pahalı granajı 45 ytl bısı olmaz oda cok canınızı sıkarsa tabı

Valla benım boya ve mesutsem ın Nos undan sonra en radıkal karar Ae86levın den geldı ve bence bunu yapalım arkadaslar sız ehlıet alınca gezıcez ya aynı model olsun hepsı hehehehe :)

ha bide far lambalarını değiştik..

mesutusem kayıp bu aralar motoru havadan götürecek bişeyler tasarlıyordur kesin :)

Son düzenleme:
ha bide far lambalarını değiştik..

mesutusem kayıp bu aralar motoru havadan götürecek bişeyler tasarlıyordur kesin :)

Kesın ya bı ısler cevırıyo tamda bıtmeden cıkmıyo patlatacak bombayı ama ne zaman bılmıyo beklıyorum bı suprız acaba ne yapıyo sımdı kesın motoru bastan asagı degısıtırıyodur yada Nos yuzunden uctu haberımız yok :queen:

:mrgreen: :mrgreen: :cherry:
evet bişeler oldu yahu noos taydı enson düğme falan yapacaktı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar