Ben şimdi sevgili arkadaşlarımın gazıyla ön tarafa komple bi operasyon yapayım dedim.Az önce aldım takım taklavatı,indim motora.Başladım ön taraftaki vidaları tek tek sökmeye.Gayet güzel problemsiz kırmızı V parçayı,camı,göstergelerin olduğu kısmı söktüm.Elimi uzatıp farın soketini çektim.Fakat gel gör ki ampulu bitürlü çıkartamadım yerinden,çek Allah çek,olmadı valla!Sanırım içinde bi tırnak filan var doğrumu? :silent: Bide far grubunu oradan söküp çıkarmadan sanırım bu işleri yapamayacağım.
Busefer park lambasına operasyon yapayım dedim,o ampulün etrafına da cins, plastik, silgimsi bi madde var,onu da ordan kurtaramadım.Hay Allahım yaa ::123434:: Şanssız günümdemiyim,kalıtımsal bi beceriksizlik olabilirmi diye epey bi kafayı yedim. Ön tarafı toplamayı bitirdikten sonra biraz arkalardan bişeyler sökeyim dedim ama yorgunluktan pek uğraşmadım.Buarada plastik parçaları sökünce içeride ne çok kırık vida yeri,ve ne çok eksik vida,somun olduğunu gördüm.Yetkililerin kulaklarını en derinden hislerimle çınlattım.Bi ara bu ampul sökme operasyonları için püf noktası söylerseniz en kısa sürede tekrar müdahale edicem.
Ha buarada sol fren kolu ile marş çalışmıyordu benim uzun zamandır.Fren tutuyo fakat lambayı yakmıyordu.Müşür filan demişti herkes.Bende direksiyonun üstündeki plastik parçayı sökerek ulaşabilirmiyim diye baktım.(Gerçi neye benziyor bu parça onu da bilmiyorum ya) sağına baktım,soluna baktım,hiç bişey bulamadım neticede. Mesutusem sen bilirsin,nası bişey bu müşür? Servisten başka yerde bulunurmu? Ben değiştirebilirmiyim? Ve yeri motorda neresidir?