Arkadaşlar bugün motorla epey bi gezi yaptım.havada baya rüzgarlıydı.
Motorun performansı şuan süper Allah nazardan saklasın kendine geldi.
Yakıtıda düştü şuan 150 yakıyor ama bu ölçüm net olmadı. Çünkü eksozu taktırınca boş yere çok gaz verdik.Tahmini 130 a düşmesi lazım şehiriçinde. Heleki benim oturduğum bi yerde 130 çok normal bi yakıt bunlarda(otomatik vites maxi scoter).Ancak etraf sakin, gittiğin yol düz bi yer olursa bide gazı fazla kullanmadan gidersen mutlaka dahada düşücektir yakıt.:cat: şuan benim kullanışıma göre normale düştü yani Allaha şükür bi sorun yok..bugün akşama kadar bi oraya bi buraya gittik geldik iki kişi olarak..Araba sıkıntısı vardı motor iyi işe yaradı:cherry:
Ahmet yaw bu yakıt sarfıyatı gene fazla 130 bın cok fazla valla bu egzoz bu kadar yakacaksa ne yalam solıyım korktum yanı almaya

ale: Benım mootor suan 75 - 80 krs arası yakıoo ogle 130 kr falan gelemem ben yanı off kafam karıstı ya

r: Bunun gorunusu boyle olupta performans olmayanı yanı sesı falan cok cıkmıyanı yokmu ? Gercı senın motor zaten cok yakıodu ama bunun egzozla ne kadar alakası var anlamadım :silent: Neyse ya hayırlısı olsun.
selam arkadaslar ben yeniyim bende bu motoru netten gördm ve motor alma istegi dogdu bende öncelikler b ehliyetim var motor ehliyeti almayı düşünüorum ehliyetsiz düşünmüorum almadan binmeyi ve pek tecrübem yok motor hakkında başlangış yapmak istıorum yani benim için bir milat olacak kısacası neyse fazla uzatmayayım bu motor ful depo ne kadar yakar ve full bir depo ne kadar gider ben 4,leventte oturuorum sanayi mah. sinde yani işyerim leventte metrocity de işe gidip gelirken kısa mesa tabi izinli oldugum günler izmit yapabilirm düşüncelerim şimdilik bunlar siz tecrübeli arkadaşlardan tecrübelernizi aktarmanızı rica ediorum şimdiden sevgiler saygılar
Oncelikle motor tutkunun gecıcı olmaması dılegıyle :cat:
Sanayı mah. he yıllarca oraya geldım teyzem orda oturuyodu :queen:
Oncelıkle ehlıyet almayı dusunmen guzel burdakı arkadasalarında cogunda ehlıyet var ve bı kac haftaya kadar alcaaklarda var inş.
SImdı bu yakıt sorucu cıdden gorecelı eger yazıları okursan herekzın farklı farklı yaktıgını gorursun bu tamamen kullanıcıya karburator ayarına hızına gore degısıyo mesela Ahmet ( abal ) kardsmz bayadır cok yakmasından muzdarıp oglekı 130 bın yakmaya baslayınca sevındı garıbım :queen: Bende 80 bın cıvarı yakıyo aslında bu olcumler coktan degısmıstır cunku ben olcerken benzın 2.85 cıvarıydy sanırım sımdı 3.00 ytl ( afedersınız suan devlet hakıında cok ıyı dusunuyorum içimden

r: ) ama sonuc ıtıbarı ıle 150cc scooter ne kadar yakıyorsa o kadar yakıyo senı rahatlıkla getırır goturur performans konusunda eksıklık gormezsın.
SImdı yenı kullanıcı olduguna gore eger bu motordan almayı dusunuyorsan bence hemen trafıge cıkma derım cunku bu motorlar cok narın motorlar Allah korusun dusmeye gelmez yavas dussenız sıze bısı olmasa bıle cok granajlı bı motor oldugu ıcın sıze masraf acacaktır :cat:
Ornegın Sol tarafa yatırdıgınız ve suruklendıgını dusunursek sıze acacagı masraf garanajlar 130 ytl cıvarıdır.
Izmıte gıtmesıne gıder ama cok sıcak havada ornegın yazın bır kere 10 dk falan dınlendırmenız gerekebılır sonucta hava sogutmalı bır motor.
Benım aklıma gelenler bunlar arkadaslarda bısıler yazacaktır zaten alrısanız sımdıden hayırlı olsun ama once ehlıyet dıyorsanız bı 3 ayınız var almaya en azından :cat: