Asya Motor Asya Major 250

20012012035904.jpg

GENEL BAKIŞ

Konforlu,güvenilir ve çekici bir görünüme sahip aerodinamiği ile Major 250 X6,caddelerin yeni asi çocuğu olmaya aday, belki de hayatınızdaki ilk Asya’nız, belki de ilk motosikletiniz olacak Özgürlükçü ruhunuzu dışarıya yansıtacak,yeni bir gurur ve tatmin dünyasına giden yolda sizin en büyük yardımcınız rolünü üstlenecek.

250 cc de 17 Hp’lik güç üreten motoru balansörü sayesinde titreşimsiz bir yolculuk yapmanıza yardımcı olacak ve 5 vitesli şanzımanı ile durdurulmanız zor olacak. Bu kadar güçlü ve seri bir motosikleti frenlemek te bir okadar kolay çünkü bunun için de yardımcılarınız ön ve arka tekerleklerdeki disk frenleriniz olacak. Aerodinamiğindeki detaylar rüzgara karşı koymanızı kolaylaştıracak.

Motor Tipi : Hava soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli

Motor Hacmi : 223 cc

Maksimum Güç : 17 hp

Beyler şimdilik sadece bu bilgiler girilmiş sitesine fiyat hakkında da bir bilgi yok.

Şahsen motoru çok beğendim bu yaz mr destro 250 almayı planlıyordum eger bu motorun fiyatı uygun ve sağlam birşey cıkarsa bundan alıcam büyük ihtimalle :cherry:

http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=59&udpage=teknik-ozellikler

6453 tl siteye koymuş fiyatı yeni gördüm bende takip ediyodum valla pahalı diyemem ama biraz daha makûl olabilirdi sanki

http://www.asyamotor.com.tr/admin/media/20012012035904.jpg

GENEL BAKIŞ

Konforlu,güvenilir ve çekici bir görünüme sahip aerodinamiği ile Major 250 X6,caddelerin yeni asi çocuğu olmaya aday, belki de hayatınızdaki ilk Asya’nız, belki de ilk motosikletiniz olacak Özgürlükçü ruhunuzu dışarıya yansıtacak,yeni bir gurur ve tatmin dünyasına giden yolda sizin en büyük yardımcınız rolünü üstlenecek.

250 cc de 17 Hp’lik güç üreten motoru balansörü sayesinde titreşimsiz bir yolculuk yapmanıza yardımcı olacak ve 5 vitesli şanzımanı ile durdurulmanız zor olacak. Bu kadar güçlü ve seri bir motosikleti frenlemek te bir okadar kolay çünkü bunun için de yardımcılarınız ön ve arka tekerleklerdeki disk frenleriniz olacak. Aerodinamiğindeki detaylar rüzgara karşı koymanızı kolaylaştıracak.

Motor Tipi : Hava soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli

Motor Hacmi : 223 cc

Maksimum Güç : 17 hp

Beyler şimdilik sadece bu bilgiler girilmiş sitesine fiyat hakkında da bir bilgi yok.

Şahsen motoru çok beğendim bu yaz mr destro 250 almayı planlıyordum eger bu motorun fiyatı uygun ve sağlam birşey cıkarsa bundan alıcam büyük ihtimalle :cherry:

http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=59&udpage=teknik-ozellikler
mr destro 250cc bundan beygir tork olarak daha güçlü + çift silindirli bi alet diye biliyorum +bu karbüratörlü destro enjeksiyonlu+ bunda ön tek disk mondialde çift + mondial daha yaygın ve bu alet sadece tip görüşündeyim 17bg 150cc leri geçebilir ancak kendi sınıfında silik kalır bu arada destrom yok sadece objektif baktım olaya destro su soğutmalı bu hava soğutmalıymış mondial teknik özellik bakımından bakınca cok daha mantıklı fiyatıda 400tl civarı daha ucuz :D

Son düzenleme:
mr destro 250cc bundan beygir tork olarak daha güçlü + çift silindirli bi alet diye biliyorum +bu karbüratörlü destro enjeksiyonlu+ bunda ön tek disk mondialde çift + mondial daha yaygın ve bu alet sadece tip görüşündeyim 17bg 150cc leri geçebilir ancak kendi sınıfında silik kalır bu arada destrom yok sadece objektif baktım olaya destro su soğutmalı bu hava soğutmalıymış mondial teknik özellik bakımından bakınca cok daha mantıklı fiyatıda 400tl civarı daha ucuz :D

alper haklı mondial almak daha mantıklı sadece az görüntü var bunda başka hiç birşey yok mondi her açıdan önde haa fiyatı 4-4,500 tl oşlursa alınabilir

Hayvansal birşeye benziyor. yakından görmek üzerine binmek gerek ve mümkünse biraz gaz açmak gerek. Yalnız teknik veriler bölümünden gücü biraz silik kalmış...

Bu motoru bende az önce gördüm. bende MONDİAL Destro Düşünüyordum bunu görene kadar.. ama özelliklerini okuyunca pek tatmin olmadım.. 17 beygir.. :(

Arkadaşlar ben motoru alıyorum nisan başında elimde olucak aldığım zaman resimleri yükliycem merak eden arkadaşlar motoru romet division 249 diye aratabilirler. İnş mrk edenlere biraz yardımcı olabilirim :)

Arkadaşlar ben motoru alıyorum nisan başında elimde olucak aldığım zaman resimleri yükliycem merak eden arkadaşlar motoru romet division 249 diye aratabilirler. İnş mrk edenlere biraz yardımcı olabilirim :)
şimdiden hayırlı olsun...bol paylaşım bekliyoruz...yakıt-konfor-titreşim vs vs.....
sağlıcakla kal....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

romet r250 nin bizde karşılığı varmı

Keşke motorun çevresini komple grenajla kapasalardı da o ilkel motoru dışardan göremeselerdi, bu tipe o kurye motoru olmamış.

Arkadaşlar cidden bu motor benim çok hoşuma gitti. Alınabilir bir motor mudur acaba ?

Kalite bakımından biraz bakınca eski asya motor kalitesine benzemiyor, daha kaliteli duruyor bence

Evet bende bayiyi aramıştım sabah, bana çin malı olmadığını bildirmişti. Kalite olarak eski asyanın geride kaldığını, yeni dönemin başladığını söyledi. 15-20 gün içinde asya major 250 nin geliceğini ve test şürücü yapabileceğimi söyledi. Zaman olur da gidersem, resim olarak bilgilendiricem sizi arkadaşlar :)

Bende fuarda görmüştüm çok güzel bir kasası var tabi ama motor performansı nasıl onu bilemem duyduğuma göre polonya'da üretiliyormuş kullanan arkadaşların görüşlerini merakla bekliyoruz arkadaşlar

Arkadaşlar Stoklarda var, sipariş versem 2-3 güne gelir fakat kullanan hiç yok mu ? bu motorun aynısı tepeede var acaba kullanan var mı ?

Motorun tipi gerçekden güzel ama Kim alırki bunu 17 hp gücünde nasıl 250cc bir motor bu :S hemde 6.5 milyara ellerinde patlar

2 Ay oldu, motoru alan yok, yoksa bu motorda haziranda mı gelecek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar