Selam arkadaşlar, motoru aldım kullandım ilk servisine girdi. Deneyimlerimi paylaşmak isterim.
- Düşük viteste yüksek devir sesi gayet tatmin edici,
- Vibrasyon düzeyi emsallerine göre güzel.
- Frenler çok güzel fakat lastikler çok kötü alan arkadaş hemen değiştirsin. (Islak zeminde yol tutuş sıfır. Kalkarken bile patinaj yapıyor, dururken kızaklıyor.)
- İlk geldiğinde çıkan plastik ve metal aksam sesleri servisten sonra kesildi.
- Yakıt 100 km 3 lt yakıyor.
- Hızlanması biraz pasif ama kesinlikle iş görür.
- Çift buji ve çift egsoz çıkışı uzun yolda işe yarıyor. Yolda şişme tıkanma yapmıyor ve sizide yormuyor.
- Geldik en büyük probleme

Ben endurocuyum bende pek sıkıntı yaratmıyor ama yağmurlu günlerde bence motoru kullanmayın çünkü istisnasız önden arkadan her yerden çamur artıyor. Depo üzerine bile ön lastikten çamur geliyor. Arka lastik koltuğu ve dolayısıyla sizi çamur bombardımanına tutuyor.
- Plastik ve metal aksam olarak malzeme kalitesi güzel, fakat plastik aksam boyası kötü. Vernik atılmayan siyah mat kesimler siliniyor. Siyah rengin altından beyaz çıkıyor. Önerim hemen folyo kaplatın

Genel olarak bence binilecek motor. Ayrıca parçalar Çin üretimi olsa da (Artık ne çinde üretilmiyor ki

mühim olan kalitesi) Polonya patentli bir motor, aklınızda pek soru işareti kalmıyor. 5500 tl fiyatla iyi kötü yanlarını düşünürsek 10 üzerinden 8,5 alır.