asya as 200 gy

arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sürüşler ve dikkatli yolculuklar dilerim.. asya as 200 gy model bir motorsiklete hem dış görünüş hemde performans olarak neler yapabilceğimi merak ediyorum.ordan burdan duyduğum kadarıyla arka zincir dişlisini cıkartıp daha büyük caplısını takmak egzos hava filtresi vs. gibi seyler yapılabileceğini duydum .bunun yanında grenaj da da neler yapabilirm merak ediyorum ve bunlar bana ne kadara patlat eğer yardım edebilecek biri varsa cok sevinirim .

bu sayfayı okudum ama tam olarak istedğm seyler yok ayrıca dediğin gibi yıllar sürer onları okumak kaç yıl önce yzıldı acaba:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence koskoca topiği var. oradaki arkadaşlara sorarsan daha çabuk ve net cevaplar alırsın. o foruma girip orada sorabirsin

peki sağolun ama bu başlığı okuyanlarda yardım ederlerse mutlu olrum saygılar.

bide forumda yeniyim dediğiniz topic in linkini yollayabilirseniz sevinirim:wiinkk:

Son düzenleme:
evet bu aynı baslık zaten ama bu baslıkta aradığımı tam olarak bulamadım demiştim ve tamamını okumak seneler süreiblir sanırım:queen:

arkadaşım zor geldiğinden deil kaç sayfa var bakarsan eğer ve okursan onları aradığım seylerin tam yazmadığını görüceksin sende .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar