gunaydınlar herkese .....
axoyum gezi 10 nomero
bende ankaralıyım ve ata vatan ... bu tarz seylere gercekten dayanamıyorum böyle içim bi garip oluyo sankı o an bede orda oluyorum .. ... içim kabarıyo güzel fotolar güzel mekan ....
arkadaslar bende nazar boncugunu taktım dun aksam
az dalgın bı 4 teker kulanıcısı yuzunden on amotisör korumalarından biri gazi
aksam vakti ters bi yol ağzında girişini göremediğim bi yoldu 4 tekerli arkadaş ta farları yakma zahmetinde bulunmamış köşeyi bir döndüm önümde CEEE
dedi nası kıvırdığımı bende anlamadım on camına yapısıyodum bi anda kıvırttırdım ama yeterli olmadı benim camurluğu takı verdim tamponuna
....
şoförün arabadan inip kulandığı cümle gercekten komikti bana farların yanmıyo göremedim diyo oysaki benim uzunlar yanıyo
kısalara fazla güvenmiyorum aksamları uzunlar daha görünür oluyo die düsünüyodum ama genede kurtarmadı
amca dedim sen kendi farlaına bı bakya kiminki yanmıyo dedim aa yanmıyomuş benimki diyo
amca :"nese çizilmiş ama git hadi" diyo eeee.... benim camurluk kırıldı o nolcak demedim.. "nese gıt dayı akşam akşam iş açma başıma farlarınıda bi zahmet yakıver" dedim
buda karakıza bi nazarlık oldu daha büyüğünden korusun allah .. herkese kazasız sürüşler dileğimle iyi hafta sonları ...... farlara dikkat gece gündüz acık olsun ...:bounce:
axoyum gezi 10 nomero
arkadaslar bende nazar boncugunu taktım dun aksam
şoförün arabadan inip kulandığı cümle gercekten komikti bana farların yanmıyo göremedim diyo oysaki benim uzunlar yanıyo
amca dedim sen kendi farlaına bı bakya kiminki yanmıyo dedim aa yanmıyomuş benimki diyo
Son düzenleme: