Asya as 125-t kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar as 125-t almayı düşünüyorum kullanıcılarına soruyorum sizce nasıl bir motor çin oldugu için şüphe duyanlar var kullanıcıları yazssın lütfen.

Arkadaşlar as 125-t almayı düşünüyorum kullanıcılarına soruyorum sizce nasıl bir motor çin oldugu için şüphe duyanlar var kullanıcıları yazssın lütfen.

Alabilirsin. Güzel motor. Hiçbir sorunu yok. Gayet seri ve az yakıyor. Rahat rahat binersin.

2 yıl kullandım,12500 km boyunca beni üzmedi.biraz elinin üzerinde olması lazım sık sık vidalarını kontrol edeceksin.çinçançon'ların içinde en az problem çıkaran motordur

Kullanımı çok keyifli bir motordur. Diğer apaçi ve pizzacı scooterlarından ayırmak gerekir diye düşünüyorum. 16 aydır bende motor. yükseltmek için satmayı çok düşündüm ama bi türlü vazgeçemedim. 14bine yaklaştı motor öyle ciddi bir sorunu olmadı. motorunu elletmeden bi bu kadar daha gider diye düşünüyorum. bakalım.

10 numara bir motor. tabiki çinliler arasında :) ama cidden herkezin gözü kalır bu motorda söyliyim hele 2011 model alıcaksan :p

bu motor nasıl birşey

arkadaşlar bu motoru görsellere aradım bi vitesli motor çıkıyor birde nostaljik çıkıyor sizin dedikleriniz hangileri anlamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar