Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yorumlarda
2025 yazında
Büyükçe bir çadır için 2.000 TL. anlaşmalı oldukları plaj içinde kişi başı 100 TL. giriş ücreti verdikleri yazılmış
2000tlye 1 hafta kamp yaparım ben :ROFLMAO: hiç de üzülmüyorum ama böyle yerlerde kamp yapanlara gidin otele pansiyona niye kasıyorsunuz ki beyaz yakalar marjinallik sanıyor sanırım bunu

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ücretsiz de var :)
ama şezlong-güneşlik vs için geçen sene sadece 100 TL ödeme alındı :)
Ben ücretinde değilim de birilerinin sahiller böyle kapıp şezlong vs. ücret almasına gıcığım.
Benim gittiğim kampinglerde sahile şemsiyemizi dikip altına kamp sandalyelerimizi atıyoruz, en az 5-10 metre yakınımızca başka kimse olmuyor zaten, alışmışız bu sakinliğe, şezlonglu plajlar tuhaf geliyor.
Bir de bize uzak, daha kısa sürede yunanistan sahilleri var bize yakın.

ücretli plaj mı olurmuş?
işte bu yüzden Türkiye kıyılarında plajlara gitmiyorum.
Benim babamın o bölgede evi var. Orada eli yüzü düzgün, kalite hizmet veren ,sahili parselleyip şezlong , şemsiye loca vb kiralayanlar genelde ağır abiler ile bağlantılı mekanlar.

Motosikleti
Benim babamın o bölgede evi var. Orada eli yüzü düzgün, kalite hizmet veren ,sahili parselleyip şezlong , şemsiye loca vb kiralayanlar genelde ağır abiler ile bağlantılı mekanlar.
işte öyle mekanlarla işim olmaz.
sahilde ne hizmeti olacakmış ki zaten, sahil temiz olsun (bu da belediyenin işi, koyarsın zabıtayı, çöp/izmarit atana basar cezayı, başka yolu yok) başka şeye gerek yok.

Biz gittiğimiz kampinglerde otellere yakın para veriyoruz ama bunun karşılığında geceleri sessiz sakinlik, çocukları rahatça etrafta dolabilediği güvenli ortam, her zaman tertemiz ve düzgün çalışan bulaşık yıkama yerler, tuvaletler, duşlar vb. alıyoruz. Yani üzerine az daha eklesek otelde de rahatça kalırız ama o zaman çocuklarla denize gitmek ayrıca iş olur, kampingde kalınca çadırdan çıkıp 50m ötedeki denize gidebiliyoruz çocuklarla. hatta kamping büfesinde bira fiyatları da marketlerle aynı, aan burası deniz kıyısı iki katına geçireyim demiyorlar, saftiriklerin ticaretten haberleri yok. :)

Motosikleti
Hero Dash 125
işte öyle mekanlarla işim olmaz.
sahilde ne hizmeti olacakmış ki zaten, sahil temiz olsun (bu da belediyenin işi, koyarsın zabıtayı, çöp/izmarit atana basar cezayı, başka yolu yok) başka şeye gerek yok.

@espresso aga bizim kafaya uyacak deniz ve çadır alanı olarak bu zamana kadar gittiğim en rahat yer Badavut Plajı. A101 yakın, tekel yakın. Sahilde belli bir yerden sonra yok. Bir değerlendir bu işi. Hem Ahto'daki arkadaşın da yakın.

Motosikleti
@espresso aga bizim kafaya uyacak deniz ve çadır alanı olarak bu zamana kadar gittiğim en rahat yer Badavut Plajı. A101 yakın, tekel yakın. Sahilde belli bir yerden sonra yok. Bir değerlendir bu işi. Hem Ahto'daki arkadaşın da yakın.
Ahto'daki arkadaşlar kapattılar ya da devrettler, izmir'e taşındılar malesef.
Ayvalıkta kimsem kalmadı,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar