- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
2000tlye 1 hafta kamp yaparım benYorumlarda
2025 yazında
Büyükçe bir çadır için 2.000 TL. anlaşmalı oldukları plaj içinde kişi başı 100 TL. giriş ücreti verdikleri yazılmış
2000tlye 1 hafta kamp yaparım benYorumlarda
2025 yazında
Büyükçe bir çadır için 2.000 TL. anlaşmalı oldukları plaj içinde kişi başı 100 TL. giriş ücreti verdikleri yazılmış
ücretli plaj mı olurmuş?Yorumlarda
2025 yazında
ücretsiz de varücretli plaj mı olurmuş?
işte bu yüzden Türkiye kıyılarında plajlara gitmiyorum.
Ben ücretinde değilim de birilerinin sahiller böyle kapıp şezlong vs. ücret almasına gıcığım.ücretsiz de var
ama şezlong-güneşlik vs için geçen sene sadece 100 TL ödeme alındı![]()
Benim babamın o bölgede evi var. Orada eli yüzü düzgün, kalite hizmet veren ,sahili parselleyip şezlong , şemsiye loca vb kiralayanlar genelde ağır abiler ile bağlantılı mekanlar.ücretli plaj mı olurmuş?
işte bu yüzden Türkiye kıyılarında plajlara gitmiyorum.
işte öyle mekanlarla işim olmaz.Benim babamın o bölgede evi var. Orada eli yüzü düzgün, kalite hizmet veren ,sahili parselleyip şezlong , şemsiye loca vb kiralayanlar genelde ağır abiler ile bağlantılı mekanlar.
işte öyle mekanlarla işim olmaz.
sahilde ne hizmeti olacakmış ki zaten, sahil temiz olsun (bu da belediyenin işi, koyarsın zabıtayı, çöp/izmarit atana basar cezayı, başka yolu yok) başka şeye gerek yok.
Ahto'daki arkadaşlar kapattılar ya da devrettler, izmir'e taşındılar malesef.@espresso aga bizim kafaya uyacak deniz ve çadır alanı olarak bu zamana kadar gittiğim en rahat yer Badavut Plajı. A101 yakın, tekel yakın. Sahilde belli bir yerden sonra yok. Bir değerlendir bu işi. Hem Ahto'daki arkadaşın da yakın.
Ahto'daki arkadaşlar kapattılar ya da devrettler, izmir'e taşındılar malesef.
Ayvalıkta kimsem kalmadı,
Güzel yermiş ama bana uzak. oraya gidene kadar Yunanistana geçerim daha ucuza gelir.