- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar...
planladığım geziyi çok şükür kazasız belasız tamamlayıp evime döndüm ...
Güzergahım şöyle : istanbul->izmit->eskişehir->kütahya-> ısparta-> antalya(4 gün) ->mersin -> adana -> osmaniye-> g. antep-> k.maraş-> adıyaman -> malatya (7 gun) sivas-> kayseri-> ankara -> bolu - istanbul biliyorum başınız döndü
Fotoğrafları özenle seçerek ekledim umarım beğenirsiniz.
Bismillah çıktık yola .

Sabahları yol biraz soğuk oluyor

İlk molayı verdim

tren raylarının ve derenin dağlara meydan okuduğu yer

Saolsun karayolları mud.lüğü bnim bu yoldan gececeğimi duymuş buyuk buyuk papatyalar (ayçiçeği) ekmişler yol kenarına

Enerji molası

Yaklaştık menzile

Bu gölün adını unuttum

Turkiyenin en masrafsız barajı iki dagın arasına 15- 20 mt kapak yapmışlar al sana baraj

Antalya lara

Antalya kundu

Azeri parayı bol bulunca 7 yıldızlı otel yapıyormuş mardan palas

Manavgat şelalesi su insana huzur veriyor, ayrılması çok guç oldu ama

Alanya kalesi

Damlataş mağarası

Muz bahçeleri

Çileli yol başladı .. Antalya mersin birbirine komşu, bu iki il arası sizce kaç km ? (tam 490 km)

Cam seralar çok ilgimi çekti

Bu resim yolun özeti

Kaktus ( kaynana dili bizim yörede saksıda yetiştirilirdi burda tarla gibi maşallah)

Erdemli kız kalesi

Yusuf ağabeyimiz , yolda selamlaştık saolsun beraber çay içip biraz dinlendik (abi osmaniyede konakla demiştiniz bn sizi dinlemedim devam ettim, gölbaşına yakın bi köyde bataryamın bittiğini anladım ve camii avlusunda uyumak zorunda kaldım )

Gece yolculuğu çok yorucu, tek şeritli yollarda uzun farıyla araç kullananların kulağını çınlatmaktan yola konsantre olamıyosn . Mecbur kalmadıkça çıkmamalı .
Sabah erkenden çıktım eve artık çok yakınım

Oda birköy var uzakta o köy bizim köyümüz (Malatya Akçadağ - Kurtuşağıköyü )

Malatyasporumuza başarılar Bekle bizi Elazığ biz gelmeden kümeye düşme

Zamanım kalmadığı için, dönerken transit istikamet seçmek zorunda kaldım,

Uzun yayla

Erciyes dağı hala kar var

Bunlarda benim pampalarım yol boyunca bana eşlik ettiler şu ortadakı yusufcuk yavrusu abi beni antalyada indir dedi, olmaz dedim kayısı ikram etmeden bırakmam

Hamit kasabası

Kızılırmak

Ankarada mola verdim

Adam king hemde 1 numarasından

Manzaraya bakarmısınız ALLAH ım benim burda ne işim var sıcak, nem , trafik . tutmayın beni anadoluya dönüyorum

Uploaded with ImageShack.us
not: daha önce başka forumlarda paylaşılmıştır.
saygılar
planladığım geziyi çok şükür kazasız belasız tamamlayıp evime döndüm ...
Güzergahım şöyle : istanbul->izmit->eskişehir->kütahya-> ısparta-> antalya(4 gün) ->mersin -> adana -> osmaniye-> g. antep-> k.maraş-> adıyaman -> malatya (7 gun) sivas-> kayseri-> ankara -> bolu - istanbul biliyorum başınız döndü
Fotoğrafları özenle seçerek ekledim umarım beğenirsiniz.
Bismillah çıktık yola .

Sabahları yol biraz soğuk oluyor

İlk molayı verdim

tren raylarının ve derenin dağlara meydan okuduğu yer

Saolsun karayolları mud.lüğü bnim bu yoldan gececeğimi duymuş buyuk buyuk papatyalar (ayçiçeği) ekmişler yol kenarına

Enerji molası

Yaklaştık menzile

Bu gölün adını unuttum

Turkiyenin en masrafsız barajı iki dagın arasına 15- 20 mt kapak yapmışlar al sana baraj

Antalya lara

Antalya kundu

Azeri parayı bol bulunca 7 yıldızlı otel yapıyormuş mardan palas

Manavgat şelalesi su insana huzur veriyor, ayrılması çok guç oldu ama

Alanya kalesi

Damlataş mağarası

Muz bahçeleri

Çileli yol başladı .. Antalya mersin birbirine komşu, bu iki il arası sizce kaç km ? (tam 490 km)

Cam seralar çok ilgimi çekti

Bu resim yolun özeti

Kaktus ( kaynana dili bizim yörede saksıda yetiştirilirdi burda tarla gibi maşallah)

Erdemli kız kalesi

Yusuf ağabeyimiz , yolda selamlaştık saolsun beraber çay içip biraz dinlendik (abi osmaniyede konakla demiştiniz bn sizi dinlemedim devam ettim, gölbaşına yakın bi köyde bataryamın bittiğini anladım ve camii avlusunda uyumak zorunda kaldım )

Gece yolculuğu çok yorucu, tek şeritli yollarda uzun farıyla araç kullananların kulağını çınlatmaktan yola konsantre olamıyosn . Mecbur kalmadıkça çıkmamalı .
Sabah erkenden çıktım eve artık çok yakınım

Oda birköy var uzakta o köy bizim köyümüz (Malatya Akçadağ - Kurtuşağıköyü )

Malatyasporumuza başarılar Bekle bizi Elazığ biz gelmeden kümeye düşme

Zamanım kalmadığı için, dönerken transit istikamet seçmek zorunda kaldım,

Uzun yayla

Erciyes dağı hala kar var

Bunlarda benim pampalarım yol boyunca bana eşlik ettiler şu ortadakı yusufcuk yavrusu abi beni antalyada indir dedi, olmaz dedim kayısı ikram etmeden bırakmam

Hamit kasabası

Kızılırmak

Ankarada mola verdim

Adam king hemde 1 numarasından

Manzaraya bakarmısınız ALLAH ım benim burda ne işim var sıcak, nem , trafik . tutmayın beni anadoluya dönüyorum

Uploaded with ImageShack.us
not: daha önce başka forumlarda paylaşılmıştır.
saygılar