Aslında silinmesi gereken ama silinmesine gönlümün elvermediği eğlencelik mesajlar!!!

abi tam bir komedi bu ya:queen: .Vala çok güzel dayanmışınız gece buna.Ben olsam kendimi tutamaz küfredirdim kesin.Boş işler müdürüymüş galiba kendileri..

heueheu yaww gece sinir katsayım 2 ile çarpılıp 3 le çıkarıldı bakın hala saçmalıyorum adam numunelik geldi ortalığı birbirine kattı gitti eh nede olsa biz acemiyiz sitenin demirbaşları gelse maymun ederlerdi o sorunlu adamı paşa filan yoktu.. paşam nerdeydin o saatlerdeee

Valla ben gayet eğlendim :mrgreen: Kendi forumumda bu tipleri banlamıyorum, dalgaya alıyorum, daha zevkli oluyor :mrgreen:

zaten ne geldiyse başımıza senin yuzunden geldi adama ole cevaplar verdin ki lafların altında kaldı eridi ohırsla daha çok yuklendi :queen:

godfather' Alıntı:
ya ben merak ettim bu adamı bunun resmini bulup numunelik olarak forumamı koysak :)

Ya beyler ben gece bir araştırma yaptım ama eğer aynı kişi ise burada biraz bilgi ve resmi var.

22 yaşında izmirliymiş
mail: [email protected]
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=enzodirlik&meta=

ve hatta buyrun buradan bizim azmanın resmine:
http://www.misscara.com/fiche.php3?num=94683

malesef artık linkten detaylara ulaşamıyoruz silinmiş...

ya google dan enzodirlik diye arayınca fransız bir çöpçatanlık sitesine üye olduğu görülüyor...inanılmaz inat ettim üye oldum hatta gece gece sabaha kadar aradim...Anlayabildiğim fransizcamla anca kanada ve fransa da bir süre bulunduğunu ama izmirli olduğunu okudum o kadar resmine ulaşamadım...Ha birde mail adresi var sonu yahoo.com...başını tahmin edersiniz:queen:

Ayrıca divX Planet e de üye kardeşimiz...Ordan da ulaşamadım bilgilerine....

Yazmıştım...gt06 arladaşımız konuya değinmiş...Sağolasın...

ya bu ne biçim bir adam be okan4037 arkandayım dostum bu kadar güzel bir sitede bu derecede insanların ne işi var hala anlamadım:silent: ama neyse

ywaaa bırakın sorunlu adamı deli kuyuya taş attı gitti simdide son yazdıgı topic hariç bizde onunla eglendik ama son yazdığı mesajda haddini aştı

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yaaaa yetişememişiz şahsiyete:pr: .banane banane ben bu vatandaşı geri istiyorum:rendeer: .hatta sitenin bi köşesine sabitleyip aradabi stres atardık bunla.içimizi döker rahatlardık:queen:
hatta bu yazıyı okuyosa buyursun gene üye olsun,:wiinkk: sitemizde narsist insanları görmekten onur duyarız.:mrgreen:
gerçi goldwingle olan takıntısı nedir anlamadımyaa.(goldwingli biriyle nahoş anıları var sanırım)hayır şimdi bende para var ve goldwing sevmiyorum diyelim(gerçi biz alt tabaka ve boktan insanlarız,ne haddimize dimi:queen: )ne olucak baba.zorla goldwing mi alıcam.
hoş bu vatandaşın züğürt biri olduğunu,hatta baya bi ezik,psikolojisi alt üst edilmiş biri olduğunu zannediyorum.burada deşarz oldu.hayır dediği gibi zengin biriyse dahada vahim durumda.psikologlar iyi ekmek yer bundan:queen:

vlad1462' Alıntı:
:
gerçi goldwingle olan takıntısı nedir anlamadımyaa.(goldwingli biriyle nahoş anıları var sanırım)QUOTE]

o nahoş anı kısmında sanırım ikimizde aynı düşüncedeyiz :queen: :queen: :queen:

Ya alla alla izmirden böyle denyolar çıkmaz ama bu nerden çıktı ki kesin bunu annesi dogurmamış sı...mış, bu denyo izmirdeyse kesin ben bulurum bunu fotosunuda koyarım buraya siz meraklanmayın sadece gülün :queen:

okudum, midem bulandı. türkçe dersi verenler türkçe yazmayı öğrenmeden bulaşmasın dilbilgisine...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hortlamış eğlenceli bir konu...Kutucuk naaptın adama bööle....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar