Aslında ben bi motorsiklet tutkunuymuşum.. Acaba hangisni alsam

Arkadaşlar her şey bir gün bizim evin boyasını yapmaya gelen ustanın yamaha ybr125 lik motorsikletiyle başladı. birden ilgimi çektim ustaya söyledim nasıl sürülüyor dedim sürüldüğünü öğrenince gidiş o gidiş :) işte herşey o zaman başladı artık inmek bilmedim motordan. usta gidince ben ve arkadaşım hurda 1990 lı minsk marka hurda bi tane motor aldık ikide bir bozuluyordu ama tamiri ve sürmesi zevk veriyordu. o günden sonra artık motokolik oldum.

sizce bu motorsikletlerden hangisini almalıyım..?

1-yamaha yzf-r1
2-honda vfr 1200
3-suzuki hayabusa
4-kawasaki zzr1400

hepside birbirinden güzel ama karar veremedim hangisini alacağıma

Aslında burası da motosiklet sitesi olmadığı için siz soruyu yanlış yerde sormuşsunuz. kraloyun sitesi daha uygun bunun için.

itiraf.coma itiraf eder gibi yazmışın.:p guzın ablaya sor birde bakalım o ne diyecek.önce bunlar degerlendirsin sonra alacağın motoru söyleriz:cherry::rendeer:

Aslında burası da motosiklet sitesi olmadığı için siz soruyu yanlış yerde sormuşsunuz. kraloyun sitesi daha uygun bunun için.

galiba sizin okuma yazmanız yok yada yanlış okumuş olabilirsiniz. Gidin okuma yazmanızı düzeltin öyle gelin. ilkokul daha uygun sizin için..

yanlış anlamazsan ne kadar motosiklet deneyimin var ehliyetin varmı yaş kaç

galiba sizin okuma yazmanız yok yada yanlış okumuş olabilirsiniz. Gidin okuma yazmanızı düzeltin öyle gelin. ilkokul daha uygun sizin için..

Zekanıza hayran kaldım. Okumam yazmam yok ama yanlış okuyabiliyor ya da yazdıklarınıza cevap yazabiliyorum.

Bu arada dahi anlamındaki "da" ayrı yazılır. İlkokulda öğretmediler mi?

hmm iyi o zaman bi r1 al gitsin bence kasası baya iyi hem yamahayla başlamışsın onlada bitirirsin işte

Al sana değişik bi model daha :pr::pr::pr: Motor tecrüben hakkında yeterli bilgiyi bizlere aktarmadığın sürece kendine yazık edersin :bounce:...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bütçenle alakalı bilgi vermemişsin
hem hız istiyorsan mtty2k lar var
20 lira civarına temizini bulursun

Dostum bu sitenin bazi kurallari var.

Birincisi yeni uye isen tanisma kismina baslik acarsin ve kendini tanitirsin.

Ikincisi motosiklet alacaksan tum tecrubelerini ve sahip oldugun motorlari ayrintili yazarsin (boy kilo ve yas dahil)

ve uc bence en onemlisi

Damdan duser gibi 1000cc motorlardan hangisini alacam diye daha uye oldugunun birinci gunu sorar isen bu sitede kimse seni ciddiye almaz ve alay eder. O yuzden boyle konu acilmaz.

Bu kurallara uyacak isen hos geldin halen duzeltme sansin var, yok ise , yolun acik olsun bu siteden hic bir sorunun cevabina ulasamazsin.

kolay gelsin

Al sana değişik bi model daha :pr::pr::pr: Motor tecrüben hakkında yeterli bilgiyi bizlere aktarmadığın sürece kendine yazık edersin :bounce:...

yahu ne yapacaksın ki tecrübeyi bir yerden başlamak lazım bende en iyisi ile başlamak istiyorum tecrübe ile ne alakası var ki sanki çıkacaz motorace de yarışlara..

Devam et kardeşim doğru yoldasın sonuna kadar destekçinim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

motorace ne yeni bi klasmanmı acaba merak ettim şimdi ha 1000 lik yada 1300(hayabusa) lük motorla başlıcam diyosan benide çağırda 1 turda ben atıyım motor perte çıkmadan hem 1-2 fotonu çekerim sonra sitede yayınlamak gerekirse elimizde bulunsun diye

yaaa arkadaşım şakamısın yaaaa söle kaç yaşındasın gerçekten motor kullanmayı biliyomusun nesin sen yaa

Dostum bu sitenin bazi kurallari var.

Birincisi yeni uye isen tanisma kismina baslik acarsin ve kendini tanitirsin.

Ikincisi motosiklet alacaksan tum tecrubelerini ve sahip oldugun motorlari ayrintili yazarsin (boy kilo ve yas dahil)

ve uc bence en onemlisi

Damdan duser gibi 1000cc motorlardan hangisini alacam diye daha uye oldugunun birinci gunu sorar isen bu sitede kimse seni ciddiye almaz ve alay eder. O yuzden boyle konu acilmaz.

Bu kurallara uyacak isen hos geldin halen duzeltme sansin var, yok ise , yolun acik olsun bu siteden hic bir sorunun cevabina ulasamazsin.

kolay gelsin
Hay elne sağlık,beni yazma derdinden kurtardın.:cat:

1000 lik yetmez sana 250 luk yaptıralım onunla başla sen ...

Gün geçmiyorki boş işlerle uğraşan birisi daha çıkmasın,aklınca milletle kafa bulucak ama nedense ciddiye alınmadığı için hoşnutsuz...

ybr 125 kullanmış adam beyler. borumu tabiki bir hayabusa yada zzr1400 alacak.
sonuçta gücü çalışma prensibi hemen hemen aynı, birinin sonu ay canım acıyor diğernin sonu parçanı bile bulamazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar