Arkadaşlar ben Koyu beşiktaşlıyım ama dün akşam cimboma destek verdim
aazına mı desem parmaklarına mı deseeeeemmmm kısaca heryerine saalık bbrr bitanesin SEEEEENNNNN:rendeer:BBRR' Alıntı:Bu zaten böledir lig şu şekilde oluyo zaten fener ve diğerleri... diğerleri her zaman fenerin rakibini tutuyor o yüzden kendine yeten bi takım fener allaha şükür başka desteğe ihtiyacımız yok bu arada dün turu atlayamadığı halde sabaha kadar kutlama yapan cimbomu tebrik ederim..
BBRR' Alıntı:Beni çoğunuz artık tanımışsınızdır bakın dün neler oldu
malesef ne maçı seyredebildim nede skoru alabildim geç saatlere kadar... gece yarısı trt 1 de seyredene kadar.. saat 10:00 civarı mmaç bitti ana dışardan konvoy sesleri ama baya bi konvoy var öle böle değil misafirlikteyiz ama kulağım sokakta baktım cimbom sesleri geliyo haaa demekki cimbom kazandı dedim ...yalan değil konvoy saat 11:30 a kadar devam etti kornalar bağırışmalar...içimden işallah 6 dan çok yememiştir diyorum (aslında buna inanmıyorumda) neyse saat 00:30 gibi eve geldik ben geçtim Tv nin başına harıl harıl maçı veren bir kanal arıyorum. neyseki devletimin kanalı maçı özet olarak veriyo geçtim tv nin karşısına ve sonuna kadar seyrettim anaaaa 3 - 2 kaybetmişiz ama turu biz atlamışız cimbom turu atladığı için değil feneri kendi evinde 1 farkla zar zor yendiği için atmış bu turu sanırsın uefa yı aldı........İşte fener niye büyük sebep gayet açık değilmi
Bu zaten böledir lig şu şekilde oluyo zaten fener ve diğerleri... diğerleri her zaman fenerin rakibini tutuyor o yüzden kendine yeten bi takım fener allaha şükür başka desteğe ihtiyacımız yok bu arada dün turu atlayamadığı halde sabaha kadar kutlama yapan cimbomu tebrik ederim..

yusufhalfeti Başkada bişey demem.[/QUOTE' Alıntı:sen yorma kendini ben senin yerine söylerim geçmişe mazi ölene niyazi denir:queen: bilmem anlatabildim miiiiii
he he heee!!!dün turu atlayamadığı halde sabaha kadar kutlama yapan cimbomu tebrik ederim..