Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
race motorlar, motosikletlerin kralı bence ama, her baba yiğidin kullanabileceği bir motor değil. kazası çok kötü oluyor. race motoru olupta çok kaza yapan arkadaşım oldu, şimdi hiçbirinin altında motosiklet yok. Bence motosiklet hızdan çok zevk vermeli, keyif vermeli uzun yollarda seni yormamalı, sana sorun çıkarmamalı, icabında hızlı gitmen gereken yerlerde hızda yapa bilmeli, bence herkez demiyimde büyük bir çoğunluk benim gibi düşünüyor olsa gerekki anket sonuçlarıda bunu gösteriyor zaten :D

scooter. Maxi de olsa japonda olsa, çin de olsa scooter. O küçücük lastikler bana hiç güven vermiyor.

Chopper, Alçak sele yüksek direksiyon hiç güvenli değil bence, motosiklet ciddi bir alettir yata yata motora binilmez.

süpersport acayip rahatsız oturuşu hakim olunması çok zor ivmelenmesi ile oyumu almış bulunmakta
yaşasın cruiser chopper custom işte artık hangisiyse :)

Çalınmış hasarlı motosiklet sahibi bilmeden de olsam istemem...yoksa hepsini kullanmak isterim....

Racingleri sevmiyorum, hem rahatsız gözüküyor hem de motorla hız yapmak çok sakat geliyor bana.

chopper tabikide ne öyle ne kadra çirkin bir şey
Binenlere hayret ediyorum hadi Cruiser dolgun bir tipi var ama chopper öylemi up uzun şase hiç güven vermiyor + onü bomboş duruyor göz zevkine hiç uygun değil
Chopper tabikide iğrenç bence ama

Ankette moped cevabını verdim. Apaçilere ait olmadığı sürece 2 tekerli herşey sürülür.

mopet scooter ve cross istemem mopet çok yavaş scooter çok sıkıcı ve crossada ayagım yettişmiyor:)::):):):):) digerleri olur farketmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar