Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cruiser / chopper'dan baskasi haram bana...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ss,st,cross
bakmayın naked kullandığıma param buna yetti diye aldım :)
yoksa sonuna kadar shadow,harley davidson

Scooter'lardan küçük tekerlekli olmaları sebebiyle korkuyorum.Ama büyük tekerlekli scooterlerin keyfine diyecek yoktur heralde:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eğer hiç yoksa her motora razıyım.
Zaten benim motorlarımı babam almıyor:)

Racing benim tarzım değil. Hız haricinde bir işe yaramıyor. Trafikte gidemeyeceksen motora binmenin anlamı yok. Eşini rahat rahat bindiremezsin, öteberini koyamazsın, yakıt ekonomisi yoktur, uzun yolda belin ağırır. Gürültüsüyle insanları rahatsız eder. Ama binmesemde enduro'yu severim. Gerçek motor ruhu onda vardır.

özürdiliyerek söyleyim yanlış anlaşılmasın...elimden gelse hani şu peugeot 103 ler varya allahıma hepsini toplar tümünü çivi yapar inşaatlara hayrıma dağıtırım okadar nefret ediyorum.görünce resmen inanmıcaksız belki cinlerim tepeme geliyo

moped hiç bir zaman istemem super sport modeli şu an için hoşuma gitmiyo :cyclopsan

2 teker olsun bizim olsun biisklete bile binerim biniyorumda zaten:mrgreen:2006 model bianchi bisikletim var:D

Beni bir adaya atsalar , yanıma mobilet koysalar bir binmem iki binmem üçte üstündeyim :) yani iki teker olsun benim olsun:):queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 ----------

özürdiliyerek söyleyim yanlış anlaşılmasın...elimden gelse hani şu peugeot 103 ler varya allahıma hepsini toplar tümünü çivi yapar inşaatlara hayrıma dağıtırım okadar nefret ediyorum.görünce resmen inanmıcaksız belki cinlerim tepeme geliyo

HAhahaha çok iyiydi çivi yaptırmak :) bende sevmiyorum hiç ama bazen görünce meraklılarını maddi durumları da kötü oluyor ama iki teker heves diye biniyorlar , biraz daha bilinçli olsalar egzozları saglam kafada da bir kask daha da severim o motor delisi arkadaşları..

bende sevmiyorum hiç ama bazen görünce meraklılarını maddi durumları da kötü oluyor ama iki teker heves diye biniyorlar , biraz daha bilinçli olsalar egzozları saglam kafada da bir kask daha da severim o motor delisi arkadaşları..

Onun zevki de var yav Şehir içi olmuyor ama şehir dışında zevkli oluyor bağırt bağırttığın kadar:queen:::surprise Ayrıca dediğin gibi Kask önemli ve görüntü olarak da mobiled bile olsa kask ayrı bir hava katıyor:bounce:

cup ve mobilet tarzı motosikletlerden nefret ediyorum ve bide iğrenç tipli scooterlardan.eee bende scooter kullanıyom ama yakışıklısından :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar