Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elime yağ bulaştırsın da,ya da benzin kokutsun da;arasıra beni yolda bırakıp uğraştırsın da ,iki tekeri olsun da üzerine bindiğimde özgürlüğümü hissedeyim de azıcık bile olsa yüzüme rüzgar bulaştırsın da ne olursa olsun.N ebilem sewiyom işte....:wiinkk:

Mopedten nefret ederim, çok çabuk sıkışan bir motor ( tabi motor kabul edilirse ) Scooter'dan da hoşlanmıyorum aslında, motosiklet vitesli olmalı bence.Kalkışta o debriyajı hissedeceksin, vitesin sesini duyacaksın...

Kesinlikle supersport. Görüntü çok hoş ama İki büklüm otururken motordan zevk almam mümkün değil ayrıca o pozisyonda uzun süre durulursa bel fıtığı olmamak imkansız. Omurgalar arasındaki disk basıncı inanılmaz artıyor.Tıp Literatürlerinde öyle geçiyor valla ben onların yalancısıyım.. :mrgreen:

iki teker olsun çamurdan olsun beğenmediğiniz motorları alabilmek için kaç genç dua ediyor geceleri bilmiyormusunuz.

ilk motorunuzu aldığınızdaki heyecanı unutmayın o amatör ruhu taşıyabileceğim hertürlü iki tekerleği seviyorum.

motor bence bi yaşam stili, seni yansıtıyor.. scooter hiç istemezdim fazla cicili bicili geliyor... ben bi hedef belirledim zaten tiger istiyorum.. bıktım birilerine bağlı olarak gezmekten.. alıp başımı gidecem ... )))

ilginç soru

motosiklet kültürünün yayılmaya başladığı bu dönemde bu sorunun manası ne anlamadım niye herhangi bi motosiklet tipine düşman olalım herkesin tercihi farklı zaten yani en azından öyle olması gerekir.:bounce:

herkesin kendine göre zevkleri vardır ona göre sevdikleri motosiklete binerler ve ayrıca maddiyatta önemlidir.ben mobylette tutkunuyum ancak gönlümde de yamaha R6 gibi bi aslan yatar.

Belkı yeri degıl ama ankette secenegı bulunan her bır motor turunun ozellıklerını ve marka bazında orneklerını anlatan bır topıc varsa bana soylermısınız?

Bence de en ıtıcı motorlar naked olanlar. adı ustunde cıplak.. cıplak olan hıcbırsey guzel degıldır..En cekıcıler ıse race bence..

gerçi otomatik vcites olanların hiç birini sevmiyorum ama yinede iki teker olan herşeye binerim bisiklet dahil

asla su bu motoru almam demek bir motorcuya yakisik olmaz. Motor zevke,yerine,corafyasina,amacina,bütçesine,duygulara göre degisir. Böyle bir anketi çok saçma ve aptalcabuluyorum.

Automatic olan hiç bir aracı sevmiyorum fakat zaman zaman Automatic Saab kullanıyorum....mecburen:p

hiçbirzaman racing tipi motorları sevmedim, sevmeyeceğim de. Kendimi hiçbir zaman "Easy Rider" tribinden alamadım -almaya da çalışmadım-. Dur bi Grateful Dead koyiim de teybe keyfimizi bulalım ;) Chopper/cruiser rulazz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iki teker olsun ne olursa olsun

super sport ve naked(cbf 250) harici bir motor sahibi olmak istemem :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar