Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
Scooter tarzı motorlar nedense kafamda,ütülü pantalon,gömlek,kravat ve ceket çağrıştırıyor.
Halbuki motor özgürlüğü ve spor yaşam tarzını yansıtmalı.

ne farkederki hepsinden olsun bi tane, hepsini kullanım amacı ve kullanılacak olduğu yerler, yani en iyi olduğu manasında yerler var, en iyisi garajında hepsinden bir tane tutmak:)

otomatik oldukları ve oturma posizyonlarını sevmediğim için scooter istemem.

keske 2 secenek secebilme sansi olsaydi
ss sectim
moped i ekleyemedim

SS in kedi ciger ile degil ölüm kalimla belki ilgisi vardir
agresif makineler bana göre degil o yüzden Super Sport sectim.
belki yas 30 u asti ondandir Enduro Sport Touring =V-strom tavsiye ederim :)

İlk tercihim hep cruiser olur.Moped'i motorlu bisiklet gibi düşündüğüm için pek tutmuyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnsanın bir motor tipine sahip olmak istememesi için önce onu kullanması gerekmektedir sanırım.

Kullandığım motorlar tipleri scooter,moped, cruiser, racing

Aralarında tercih yapsam sanırım race sınıfı bir motosiklete bir daha sahip olmamayı dilerdim.O zaman neden mi race kullanıyorum? Kaderin oyunu işte:)

Race motosikletler çevreden çok olumsuz tepki topluyor, gürültü kaynağı, diğer motorlardan süratli bu yüzden daha tehlikeli, kullanması o kadar yorucu ki bir süre sonra zevkten çok eziyet halini alıyor, en önemlisi uzun yaşamla aralarında bir geçimsizlik var.

Favorim enduro motosikletler. Onlarda olmazsa cruiser alırım.

boy

Yukarıda bahsedilen her tip motosikleti kullandım. Motosiklete ilk olarak 1990 senesinde 125cc motocross ile başladım. Daha sonra da ne tip motor bulursam ona bindim. Hepsinin vermiş oldukları zevk farklı. Son 6-7 senedir de racing kullanıyorum ve racing son tercihim oldu. Çok güçlü olduğu için motosiketler arasında kullanırken çok deneyimli olunması gereken tek ve en tehlikeli motor. Her türlü motora binip aralarındaki farkları bilmek insana büyük ölçüde deneyim kazandırıyor. Hangi motorun hangi ortamda daha iyi sonuç vereceğini bizzat görüyorsunuz. Moped de dahil olmak üzere hiçbir motosiklet küçümsenmemeli. Kendi kullandığınız motor dışındaki motorları küçümsemek o konudaki hazımsızlığın göstergesidir.

aşırı süratli ve seri olmamalı başımıza ne geliyorsa bunlardan geliyor.
ölümlü kazaların motorları büyük çoğunlukla bunlar rice.

moped!!!Sesleri adamın kulağını tırmalıyor...CIRRRRRRRRRRR aha geçti bi tane daha:pr: :pr:

iki tekeri olsun farketmez. ama içlerinde moped en son kulanmak isteyeceğim model...

walla bazısına garip gelecek ama custom-chopper istemem.
hani TV de özel yapım yapıyorlar, milletin ağzı sulanıyor ya....

cins miyim neyim...:queen:

Mopet adamin icini gicikliyor boyle viiiyyyyyyy diye bir sesi var. Birde adamlar ayar cekip cift silindir yapiyorlar 120 basip bana sol cekiyorlar hepten deli oluyorum.

boy

@kuvva
aşırı süratli ve seri olmamalı başımıza ne geliyorsa bunlardan geliyor.
ölümlü kazaların motorları büyük çoğunlukla bunlar rice.
Motosiklet kazalarında genelde sık olarak racing motorları görürsünüz. Evet bu doğru ancak bunun motorun tipinle bir ilgisi yok. Her önüne gelen racinge binerse kazaların olması çok doğal. Haftasonu Bağdat Caddesi'nde bir sürü racing gördüm, sürücülerin %90'ında kask, mont ve eldiven yoktu. Hele kaskı koluna takıp binenlere hastayım. Racing motorlar deneyim ister ve hata kabul etmez. Haa bir de kendini bilmek gerek.

racing istemem diyceeemmm cunkuu hep vefat eden ve buyuk kazaları yapan bize bu acıları yasatan arkadasların cogu o gruptan cıkıyor!
Ama pek de guzel duruyo yahu..
en iyisi eve dekorasyon amaclı alayım bi tanee :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar