Aşkıma Kavuştum.........

satarken o fotoyu koyacak dimi uyanıklar:queen:

kazasız belasız kullan.

sağolasın arkadaşım teşekkürler

hayırlı olsun...............................

sağolasın abicim. arkadaşlar kendisi abim olur. :queen::queen:

hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.

sağolasın arkadaşım teşekkürler. hep beraber kazasız belasız.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin,bende ilk bu motorla başladım 2 seneden beri kullanıyorum güzel seçim yapmışsın:cat:

hadı ıyı gunlerde saglıkla mutlulukla kullan.kazasız belasız...2mızde aynı gun cıbırlanmısız...

makinan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.asfalt yüzü göstermesin...ve mümkünse beni uzun bir süre rahatsız etme.işten gelince şöle doya doya yatayım artık.:mrgreen::queen:

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin,bende ilk bu motorla başladım 2 seneden beri kullanıyorum güzel seçim yapmışsın:cat:

sağolasın arkadaşım teşekkürler. ikinci el temiz bulmak çok zor kısmet olursa imkanlar el verirse bende bir iki sene binip ninja250r alacağım

hadı ıyı gunlerde saglıkla mutlulukla kullan.kazasız belasız...2mızde aynı gun cıbırlanmısız...

sağol arkadaşım teşekkürler. senin cıbırda hayırlı olsun inşallah ikimizde kazasız belasız bol km'ler yaparız.

makinan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.asfalt yüzü göstermesin...ve mümkünse beni uzun bir süre rahatsız etme.işten gelince şöle doya doya yatayım artık.:mrgreen::queen:

sağol kanki teşekkürler. hep beraber kazasız belasız nice km'lere ya kanki seni rahatsız etmemde şu benim banka işinide bi halledi versen iyi olur. hehe :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hem de cıbır 125 repsol, hadi bakalım hayırlısı :rendeer:

hayırlı olsun abıcım kazasız belasız kullanman dılegıyle :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar