Bedbin arkadaşım öncelikle şimdiden hayırlı teskereler.Soruna ben cevap verebilecegimi düşünüyorum çünkü bende şu anda asteğmen olarak görev yapıyorum.Ben de balık adamım ayrıca cankurtaranım ve daha önceden bu belgelerimi vermiştim belki o yüzden bilemiyorum ama şu anda deniz subayı olarak askerlik görevimi yapıyorum.Benim bulundugum yere gelen bazı askerler var onlarında balık adam ve cankurtaran olduğunu öğrendim.Eğer belgelerini verirsen şansında varsa denizci olarak yapma imkanın var.
Diğer konuya gelince eğerki bir an önce askere gitmek istiyorsan erken sevk dilekçesi denilen bi olay var askerlik şubesine veriyorsun kabul olursa ilk dönemde askere alıyorlar.Bilgim dahilinde başka cevaplaya bilecegim soruların olursa yardımcı olurum.
Sana şimdiden kolay gelsin.
Diğer konuya gelince eğerki bir an önce askere gitmek istiyorsan erken sevk dilekçesi denilen bi olay var askerlik şubesine veriyorsun kabul olursa ilk dönemde askere alıyorlar.Bilgim dahilinde başka cevaplaya bilecegim soruların olursa yardımcı olurum.
Sana şimdiden kolay gelsin.