- Konu Yazar
Haaaam yapıp ısırıyosun zaten 2-3 ısırıkta üst kısmı gidiyor düzleniyor sonra 3 ısırık daha yavaş yavaş sonu geliyor :queen:
sağol ya, gece gece ağzım sulandı
Haaaam yapıp ısırıyosun zaten 2-3 ısırıkta üst kısmı gidiyor düzleniyor sonra 3 ısırık daha yavaş yavaş sonu geliyor :queen:
Hayirli teskereler...bende Aksine doguda komanda olarak yapmak istiyorum...Gerci bayragin dikili oldugu her yerde yapariz ama dogu bi baska bence
hacı bu alışmış istanbulun dönerine :queen: dönerin yarısında tıkanmazsa bak ben neyim :mrgreen:
inan o döneri yerken bulucam seni ve senin gözlerin önünde yicem. artık inada bindi iş
eyvallah kardeşim. umarım istediğin yere düşersin. sanada hayırlı teskereler.Hayirli teskereler...bende Aksine doguda komanda olarak yapmak istiyorum...Gerci bayragin dikili oldugu her yerde yapariz ama dogu bi baska bence
abi artık alıştık, nere olursa gideriz, hertürlü:mrgreen: bu amfibi komondoyu nasıl seçiyolar? boy-kilo orantısından mı yoksa başka nedenleride var mı?çok sevindim senin adına...Ama Bahriyenin kara birlikleride var unutma...Eğer İskenderundan sonra Foça yolu gözükürse bilki Şırnak Maden bölgesindeki Amfibi Deniz Taburundasın...tugay eski foçada olup eğitimin babasını görme garantili bir birliktir...ya nasip diyelim...asker sülüsü almış ya nasip demiş...orada asla hancı olmazsın hep yolcusundur...şafak sayarak kafanı boğma...
Birde Ankaradak Denizin kara birlikleri vardır...Harp Karargah Muhabere Tesisler Komutanlığı Elmadağ-Lalahan bölgesinde konuşludur...yani Denizci oldum diye hemen sevinme bakalım yeteneklerin doğrultusunda sınıflandırman nasıl yapılacak ve usta birliğin nerede olacak...
Ben İstanbulda ikamet ederken 98 yılında Sarıyer Garipçede acemiydim...sonrası Ankara Elmadağdaydım...herşeyde bir hayır vardır...
haklısın
adam hayal dünyasında yaşıyo buraya gelince görsün döneri sonra surat hali mutemelen bu şekil olucak :queen:
yok yok bu öyle böyle bişe değil![]()
Hacım bak dönerimiz bu
![]()
Tabi soba borusu dedikleri döner bunun 2-3 katı bişey oluyor sana ondan yedircez :mrgreen:
Hacım bak dönerimiz bu
![]()
Tabi soba borusu dedikleri döner bunun 2-3 katı bişey oluyor sana ondan yedircez :mrgreen:
Şimdiden hayırlı teskereler. Dışardan bakıldığında en fiyakalı sınıf denizcilerdir. Mevsim olarak da iyi bir mevsimde gidiyorsun. Dağıtımda da gönlüne göre bir yer düşer inşallah.
bi sorsana başvuru alıyolarmıymış?gönüllü askerlik yapmak isteyenler var hala..
Muhafızlara bizim orda bir lakap takılırdı şimdi demiyim ayıp olureğer yetenkli isen sınıfın ne olursa olsun usta birliğinde o yeteneğin mesleğinle alakalı birşeyler yaparsın...ama elimden bir iş gelmez dersen sınıfına uygun muhafız olarak teskere alırsın...
![]()
aslı mete abi, mesleğim makine teknikerliği. gidince değiştirebilirim umarım, yoksa 6-7saat kim ayakta durucak. babalara gelmeyelimde.
arkadaşlar bugün sülüsümü aldım, DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. - SINIFIM : MUHAFIZ.
işte tam olarak sorum şu, muhafız ne iş yapar, nerede takılır. internette araştırdım bi türlü bulamadım. bilen varsa allah rızası için bi yazsın.
arkadaşlar bugün sülüsümü aldım, DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. - SINIFIM : MUHAFIZ.
işte tam olarak sorum şu, muhafız ne iş yapar, nerede takılır. internette araştırdım bi türlü bulamadım. bilen varsa allah rızası için bi yazsın.